Bilecik Valisi Faik Oktay Sözer, Pelitözü Mahallesi’nde yapımı devam eden 8 derslikli Özel Eğitim Anaokulu inşaat alanında incelemelerde bulundu. Çalışmaları yerinde takip eden Vali Sözer, proje hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Vali Sözer, özel gereksinimli çocuklara yönelik hazırlanan bu eğitim kurumunun, onların ihtiyaçlarına uygun şekilde planlandığını ve en kısa sürede tamamlanarak eğitime kazandırılmasının büyük önem taşıdığını belirtti.
Vali Sözer, özel öğrencilerin modern, güvenli ve donanımlı bir eğitim ortamında öğrenim görmelerinin; bireysel gelişimleri kadar, toplumsal hayata katılımları açısından da hayati bir değer taşıdığını vurguladı.
Tamamlandığında özel eğitim alanındaki önemli bir ihtiyacı karşılaması beklenen anaokulu, çağdaş eğitim standartlarına uygun altyapı ve donanımlarla hizmet verecek.