Vali Sözer Öğrencilerin Çalışmalarını İnceledi

Bilecik Valisi Faik Oktay Sözer, Bilecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde eğitim gören öğrencilerle bir araya gelerek okul bünyesinde bulunan atölyeleri ziyaret etti.

Bilecik Valisi Faik Oktay Sözer, Bilecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde eğitim gören öğrencilerle bir araya gelerek okul bünyesinde bulunan atölyeleri ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında atölyelerde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Vali Sözer, öğrenciler ve öğretmenlerle sohbet ederek yapılan projeler hakkında bilgi aldı. Öğrencilerin ortaya koyduğu emek ve üretimi takdir eden Vali Sözer, gençlere eğitim hayatlarında başarılar diledi.

Mesleki eğitimin ülkemizin kalkınması açısından büyük önem taşıdığına dikkat çeken Vali Sözer, meslek liselerinin yalnızca bilgi verilen kurumlar değil; aynı zamanda üretimin, tasarımın ve becerinin geliştiği önemli eğitim merkezleri olduğunu ifade etti. Ayrıca Vali Sözer bu okullarda yetişen gençlerin hem meslek sahibi bireyler olarak hayata hazırlandığını hem de ülkemizin üretim gücüne katkı sağlayan nitelikli insan kaynağını oluşturduğunu da belirtti.

Vali Sözer, öğrencilerin azmi ve üretme gayretinin Türkiye’nin geleceği adına umut verici olduğunu vurgulayarak tüm öğrencilere ve öğretmenlere çalışmalarında başarılar diledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bilecik Haber Haberleri