Bilecik Valisi Faik Oktay Sözer ve eşi Zeynep Sözer birtakım ziyaretler gerçekleştirdi.
İlk olarak Vali Sözer ve eşi Zeynep Sözer, Şehit İnfaz Koruma Memuru İsmail Arı’nın ailesini hanelerinde ziyaret etti.
Gerçekleştirilen ziyarette şehidimizin aziz hatırası yad edilerek aile bireyleriyle bir süre hasbihal edildi. Vali Sözer, devletimizin her daim şehit ailelerinin yanında olduğunu vurgulayarak, şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkmanın en önemli sorumluluklardan biri olduğunu ifade etti.
Ziyaret sırasında aile bireylerine sağlıklı ve huzurlu bir ömür temennisinde bulunan Vali Sözer, şehidimiz İsmail Arı’ya Allah’tan rahmet dileyerek, tüm şehitlerimizi minnet ve rahmetle andı.
Sonrasında Vali Sözer ve eşi Zeynep Sözer, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı Zambak Çocuk Evi’ni ziyaret etti.
Gerçekleştirilen ziyarette çocuklarla yakından ilgilenen Vali Sözer ve eşi Zeynep Sözer, sohbet ederek onların talep ve düşüncelerini dinledi.
Ziyaret kapsamında kurum yetkililerinden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Sözer, çocukların her türlü imkânla desteklenmesinin büyük önem taşıdığını ifade etti. Vali Faik Oktay Sözer, “Fırsat buldukça sizlerle bir araya gelmeye çalışıyorum. Sizleri seviyor, önemsiyoruz. Devletimiz her daim yanınızdadır.” ifadelerini kullandı.
Ayrıca Vali Sözer, özveriyle görev yapan personele teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.
Vali Sözer ve eşi Zeynep Sözer son olarak hane ziyaretleri kapsamında Hürriyet Mahallesi’nde ikamet eden Ökkeş Er ve Perihan Er’i evlerinde ziyaret etti.
Gerçekleştirilen ziyarette aile fertleriyle bir süre sohbet eden Vali Sözer, vatandaşların talep ve ihtiyaçlarını dinledi. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, devletimizin her zaman vatandaşının yanında olduğu vurgulandı.
Vali Sözer ve eşi Zeynep Sözer, Er ailesine misafirperverlikleri için teşekkür ederek sağlıklı ve huzurlu bir ömür temennisinde bulundu.