YENİ TÜRKİYE’DE BİLECİK ANLATILDI

Sinan ÖNCE

TGRT'de  yayınlanan "Yeni Türkiye" programında Bilecik masaya yatırıldı. 

Meltem Günay'ın sunuculuğunda dün gerçekleşen programa Vali Hamdi Nayır, Belediye Başkanı Selim Yağcı ve Bilecik Sanayi ve Ticaret Odası Meclis Başkanı Ali Ercan'ın katıldı. Programda ilimizin ekonomik, sosyal ve kültürel yönleri konuşuldu.

Vali Hamdi Nayır, ilimizin çok sakin ve huzurlu bir il olduğuna vurgu yaparak sosyal aktivite yönünden de hareketli olduğunu söyledi. 

Belediye Başkanı Selim Yağcı'da ilimizin sosyal faaliyetler bakımından iyi bir noktada olduğunu dile getirerek belediyenin projelerinden bahsetti.

Bilecik Sanayi ve Ticaret Odası Meclis Başkanı Ali Ercan'da ilimizin ekonomik açıdan iyi bir durumda olduğunu anlatarak, gelişmişlik bakımından da hızla ilerlediğini kaydetti. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sakarya Gazetesi Haberleri