Yenipazar'da “Sağlıklı Çocuk, Sağlıklı Gelecek" Etkinliği

Yenipazar Kaymakamı Mehmet Salih Uçar, kurum amirleriyle birlikte 75. Yıl Cumhuriyet İlkokulu'nda düzenlenen “Sağlıklı Çocuk, Sağlıklı Gelecek” eğitim programına katılım sağladı.

Yenipazar Kaymakamı Mehmet Salih Uçar, kurum amirleriyle birlikte 75. Yıl Cumhuriyet İlkokulu'nda düzenlenen “Sağlıklı Çocuk, Sağlıklı Gelecek” eğitim programına katılım sağladı.

Program kapsamında öğrencilere sağlıklı beslenme, hijyen alışkanlıkları ve fiziksel aktivitenin önemi anlatılırken; 112 Acil Sağlık Hizmetleri, diş temizliği ve ağız sağlığı, aile hekimliği hizmetleri ile UMKE ekiplerinin görev ve sorumlulukları da tanıtıldı. Öğrenciler, acil durumlarda nasıl davranmaları gerektiğini öğrenirken sağlık hizmetlerinin işleyişini yakından tanıma fırsatı buldu.

Kaymakam Uçar, öğrencilerin de anlatımıyla gerçekleştirilen bu anlamlı çalışmada emeği geçen tüm kurumlara, sağlık personellerine ve öğretmenlere teşekkür ederek; sağlıklı nesiller için yürütülen her faaliyetin destekçisi olmaya devam edeceklerini ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bilecik Haber Haberleri