TİNERCİLERE YUVA OLDU

TİNERCİLERE YUVA OLDU

WhatsApp ihbar hattımıza gelen ve daha önce de haberini yaptığımız bina yine Osmanelililerin gündeminde.25 Şubat 2017 tarihli gazetemizde “BU BİNA İŞLETİLİR...

A+A-

WhatsApp ihbar hattımıza gelen ve daha önce de haberini yaptığımız bina yine Osmanelililerin gündeminde.

25 Şubat 2017 tarihli gazetemizde “BU BİNA İŞLETİLİR HALE GETİRİLEMEZ Mİ?” başlık haberimizin ardından Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin duyarlı gazetecilik yaptığımızdan dolayı bizlere teşekkür ederek, binanın Haziran ayı sonunda bitirileceğini açıklamıştı. Başkan Şahin Osmaneli Haber Gazetesine teşekkür ettiği açıklamasında; “1308 Osmaneli Belediye Spor Lokali olarak kullanılan Sakarya Nehri Kıyısındaki Belediyemize ait binamızın restorasyon çalışması için proje hazırlanıyor. Tüm branşlarda faaliyet gösteren sporcularımızı, hocalarımızı, ailelerini, taraftarımızı, halkımızı bir araya getirecek binamızda esaslı değişikliğe gidiyoruz. Binanın büyük salonu spor merkezi olacak. Herkesimin yararlanabileceği spor aletlerinin yer alacağı salon için Spor Toto’dan yardım için görüşüyoruz. Bahçe kısmı Restaurant ve Cafe olacak tesisimizin, üst katı lokal olarak kullanılacak. Soyunma odaları ve duşların da yer aldığı üst kat büyük onarıma tabi olacak. Bahçe, yol ve çevre düzenlemesi yapılacak tesisimiz önümüzdeki haziran ayında hizmete girecek. Gecen yıl yapmış olduğumuz dolgu ile Sakarya Nehrinin vereceği zararlardan koruduğumuz tesisler,6 km. Sakarya sahil yolunun da ortasında yer alıyor. Bakım için alt katını kapalı tuttuğumuz tesise madde bağımlılarının verdiği zararı maalesef sizlerde görüyorsunuz. Bu hasta ruhlu çocukları ve gençleri kazanmak, onları topluma faydalı bireyler yapmak zorundayız. Üzülüyoruz bu çocuklar Osmaneli’nin çocukları, gençleri. Onların bu durumda olmasından hepimiz sorumluyuz, tabi ki başta aileleri de sorumlu. Bu tesisleri Haziranda mükemmel halde açarız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Ama bu gençleri nasıl kazanırız açıkçası çok çaba sarf etmeliyiz. Konuyu emniyete, adliyeye havale etmek çözüm değil. Milli Eğitim, Diyanet, Belediye, Sağlık ve diğer kurumların işbirliğiyle inşallah bu gençleri kazanacağız. Değerli basınımız Osmaneli Habere duyarlılığı için tekrar teşekkür ediyor, bize yakışmayan görüntüler için "Haziran 2017 sonuna kadar mükemmel bir tesis yaparak " halkımızın hizmetine sunacağımızı bir kez daha ifade etmek istiyorum” demişti.

25 Şubat 2017 tarihinden itibaren bugüne kadar 5 ay geçmesine rağmen, adı geçen bina ile ilgili bir girişimin olmaması, binanın halen tinercilerin ve hapçıların yuvası olması, Osmaneli’li çocuk sahibi aileleri tedirgin etmeye devam ediyor. Gazetemizi arayan birçok vatandaş, bu binayı gündeme getirmemizi, burasının ya yıkılmasını ya da tamir ve tadilatla yeniden kullanılabilir hale getirilmesini istiyorlar. Haberimizin video çekimlerini osmanelihaber.com.tr den izleyebilirsiniz. 

Bu haber toplam 4092 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.