VATANDAŞ MAĞDUR!

VATANDAŞ MAĞDUR!

Bozüyük'te 38 gündür internet sıkıntısı yaşayan vatandaş, sorununun çözülmesini istiyor.

A+A-

Yeni Mahalle Portakal Çıkmazı Sokak'ta oturan Saffet Yıldız, 38 gündür internet sıkıntısı çektiğini, hizmet sağlayan firmaya şikayetlerini ilettiklerini fakat hala bir sonuç alamadıklarını belirtti. 


"Yalan söylüyorlar bizleri oyalıyorlar"


Mağduriyetinin bir an önce giderilmesini isteyen Saffet Yıldız, açıklamasında parasını her ay düzenli ödediğimiz interneti kullanmak istiyoruz dedi. Yıldız; "38 gündür evimde telefon ve internet sıkıntısı çekiyorum. Gerekli bütün kurumlara başvurumu yaptım. Pazartesi gidiyorum salı günü geleceğiz diyorlar, çarşamba gidiyorum perşembe günü geleceğiz diyorlar. Yalan söylüyorlar bizleri oyalıyorlar. Bulunduğum binada üniversite öğrencileri var, kızlarımız mağdur interneti kullanamıyorlar. Ben onlarla her şey dahil olarak evimi kiraya verdim ama onlar internetten faydalanamıyor. Tek isteğim hizmet, parasını her ay düzenli ödediğim interneti kullanmak istiyorum. Bu benim hakkım fazlasında gözüm yok. 


"İstediğiniz yere şikayet edin"


Kurumdan aldığım bilgiye göre kabloların değiştirileceği söylendi, bu kablolar nasıl kablo yan binanın kablosunda sıkıntı yokta benim bulunduğum binada mı sıkıntı var. Bizleri kandırmasınlar. Oyalamadan sıkıntıyı gidersinler. 38 gündür neredeyse her gün eşim ve ben şikayetimizi belirtmek için kurumla görüşüyoruz ama sonuç yok. En sonunda bize, istediğiniz yere şikayet edin diye cevap geldi. Bu mu bizim hizmet anlayışımız? Ne yapacağımızı şaşırdık, öğrenci kızlarımız büyük sıkıntı içerisinde lütfen artık bu mağduriyet giderilsin. Sorun ne ise biran önce çözülsün" dedi.

25ef884f-705a-4781-bd08-cedbff90ef0a.jpg
Öte yandan Bozüyük'te genel bir internet sıkıntısı yaşandığı da alınan duyumlar arasında.

Bu haber toplam 5046 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.