VELİLER TEDİRGİN

VELİLER TEDİRGİN

Albay İbrahim Çolak İlk ve Orta Okulu Okul Aile Birliği Başkanı Çetin Tanış, Çarşı Mahalle Bölge Trafik karşısında ikamet eden yaklaşık 45...

A+A-

Albay İbrahim Çolak İlk ve Orta Okulu Okul Aile Birliği Başkanı Çetin Tanış, Çarşı Mahalle Bölge Trafik karşısında ikamet eden yaklaşık 45 öğrencinin taşıma sistemine dahil edilmesi gerektiğini söyledi. Her gün okula gidiş gelişlerde öğrencilerin büyük sıkıntılar yaşadığını kaydeden Okul Aile Birliği Başkanı Tanış: 'Lütfen en kısa zamanda tekrar taşıma sistemine dönülsün' dedi. 
Albay İbrahim Çolak İlk ve Orta Okulu Okul Aile Birliği Başkanı Çetin Tanış gazetemize yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: 'Yıllardır Çarşı Mahalle Bölge Trafik'te bulunan öğrenciler taşımalı eğitimle okullarına gidip geliyorlardı. Fakat son iki senedir buradaki öğrenciler taşıma yapılmadığı için kendi imkanlarıyla okula gidip geliyorlar.  Bu durum karşısında öğrenci velileri ise tedirginler. Çünkü minik öğrenciler her gün okula gitmek için Bozüyük- Bilecik karayolu üzerinden karşıya geçerek durağa geçiyorlar. Yaklaşık 45 öğrenci her gün bu risk içinde okula gidip geliyor. Ben okul aile birliği başkanı olarak bu riskin ortadan kalması için yetkililere çağrıda bulunuyorum. Lütfen en kısa zamanda tekrar taşıma sistemine dönülsün. Çünkü yarın bir çocuğumuzun başına Allah korusun bir şey gelirse bunun hesabını veremeyiz. Lütfen bu konuda gereken neyse yapılsın.' dedi.


Bu haber toplam 5140 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum