15 GÜNDE 2 AÇILIŞ 2 TEMEL ATMA

15 GÜNDE 2 AÇILIŞ 2 TEMEL ATMA

Bilecik Belediyesi tarafından şehrimizde gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında son 15 gün içerisinde 2 açılış ve 2 temel atma töreni yapıldı. Bu süreçte, katlı otoparkın ve Şerifpaşa Camii Meydan düzenlemesinin temeli atılırken, Edebali Ortaokulu ve Yavuz Selim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yapımı tamamlanan sentetik sahaların açılışları gerçekleştirildi. 
KAMUOYUNUN TAKDİRİNİ TOPLUYOR
Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın söz verdiği projelerin yanı sıra başkaca birçok hizmeti ilimize kazandırması kamuoyunun takdirini topladı. 
Ayrıca bu ve buna benzer daha birçok açılış, temel atma törenleri ile çeşitli etkinliklerin önümüzdeki günlerde devam edeceği kaydedildi.  

8. SENTETİK SAHA AÇILDI
Bilecik Belediyesi tarafından okul bahçelerine kazandırılan sentetik sahaların 8.’si Yavuz Selim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleşti. Coşkulu açılışa, Belediye Başkanı Selim Yağcı, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar ve çok sayıda davetli katıldı. 
MÜDÜR DURMUŞ’TAN BAŞKAN YAĞCI’YA TEŞEKKÜR
Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programın devamında konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya teşekkür etti. Başkan Yağcı’nın milli eğitim camiasına verdiği desteklerin çok kıymetli olduğuna dikkat çeken Müdür Durmuş öğrencilere seslenerek ‘Her şey siz geleceğimiz olan gençler için’ dedi.
‘EN BÜYÜK YATIRIM, İNSANA YAPILAN YATIRIM’
Belediye Başkanı Selim Yağcı’da en büyük yatırımın insana yapılan yatırım olduğunu ifade ederek Bilecik Belediyesi’nin gençlere ve öğrencilere yönelik hizmetlerinin devam edeceğine vurgu yaptı. Yapılan eserlerin ve projelerin onları kullananlarca değerlendiğini dile getiren Başkan Yağcı, “İnsanın yetişmesi noktasında yapılan yatırım son derece önemli. Biz ne kadar binalar yaparsak yapalım, bunu hayata geçirerek kullanacak nesilleri, gençleri iyi yetiştiremezsek yapılan çalışmaların hiçbir anlamı yok. Bu sebeple gelişen değişen Bilecik’imizde yapılan eserlere değer katacak olanlar sizlersiniz. Sizler bugün olduğu gibi geleceğimizde de bizlere gurur yaşatacağından eminiz ama bugünün büyükleri olarak bizlere sizlerin geleceğe daha emin adımlarla yürümesi için bazı görevlerimiz var. Sizlerin yetişmesine uygun şartları hazırlamakla mükellefiz” dedi. 
Başkan Yağcı ayrıca 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında sanatçı Gökçe ve Yusuf Güney'in 28 Ekim günü Cumhuriyet Meydanı'nda konser vereceklerini söyledi. Yağcı tüm gençleri konsere davet etti. 
Okul Müdürü Adem Avcu tarafından Başkan Yağcı'ya paket takdim edilmesinin ardından sentetik sahanın açılış kurdelası kesildi. Başkan Yağcı, sahanın anahtarını bir öğrenciye verirken imzaladığı futbol topunu da hediye etti. Daha sonra Başkan Yağcı ve İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş öğrencilerle bir süre top oynadı. 
Yavzu Selim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi sentetik saha açılış töreni aşure ikramı ile sona erdi.

15-gunde-2-acilis-2-temel-atma-1.jpg

15-gunde-2-acilis-2-temel-atma-2.jpg

15-gunde-2-acilis-2-temel-atma-3.jpg

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2277 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum