2017 YILI BÜTÇESİ NE KADAR OLACAK?

2017 YILI BÜTÇESİ NE KADAR OLACAK?

Bilecik Belediyesi'nin 2017 yılı için öngörülen tahmini bütçesinin 71 milyon TL olduğu öğrenildi. Bütçe üzerinde çalışması için Plan ve Bütçe Komisyonu'na görev verildi. Komisyondan gelecek sonuç, Aralık ayı belediye meclisi toplantısında görüşülecek ve bütçeye son şekli verilecek. 

Öngörülen 71 milyon TL'lik bütçenin meclis tarafından onaylanması halinde belediye bütçesi bir önceki yıla göre 10 milyon TL artmış olacak. 

Bilecik Belediye Meclisi Kasım ayı olağan toplantısı gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Selim Yağcı başkanlığında gerçekleşen toplantıda altı gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. 

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi Meclis Toplantı Salonu'ndaki toplantıda ilk olarak 2017 yılına ait performans programı görüşüldü. Program, oybirliğiyle Plan ve Bütçe Komisyonu'na havale edildi. 

Gündem maddelerinin devamında Bilecik Belediyesi'nin 2017 yılında uygulayacağı ücret ve tarifeler ile kira bedellerinin tespiti konuları üzerinde çalışılmak üzere ilgili komisyonlara havale edildi. 

Ayrıca 2017 yılı bütçeside oybirliğiyle Plan ve Bütçe Komisyonu'na gönderildi. 

İmar konularının görüşülmesinin ardından gündem maddeleri sona erdi. 

Toplantının son bölümündeyse, CHP grubunun soruları Belediye Başkanı Selim Yağcı tarafından cevaplandırıldı.   

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2451 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum