AK PARTİ BAYIRKÖY'DE 'EVET'İ ANLATTI

AK PARTİ BAYIRKÖY'DE 'EVET'İ ANLATTI

16 Nisan'da yapılacak referandum öncesi Ak Parti 'Evet' için gecesini gündüzüne katıp çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Ak Parti Milletvekili Halil Eldemir, Belediye Başkanı Selim Yağcı, Ak Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Serkan Yıldırım, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Ümran Karayiğit, Ak Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Servet Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri her gün başka bir bölgede referandum da neden evet denmesi gerektiğini anlatıyor. Referandumla ilgili vatandaşların sorularının da cevaplandığı çalışmalarda, yeni sistemin tüm ayrıntıları tek tek masaya yatırılıyor.

Bu kapsamda Ak Parti Milletvekili Halil Eldemir ve Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Bayırköy'de 16 Nisan'da yapılacak referandumla ilgili çalışma yaptı.  

Bayırköy'de yapılan bilgilendirme çalışmalarına Eldemir ve Yaman'ın yanı sıra Ak Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Serkan Yıldırım, AK Parti Bilecik İl Gençlik Kolları Başkanı Servet Yılmaz da katıldı.

Bayırköy'de yapılan referandum çalışmalarının son derece verimli geçtiğini ifade eden Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman: "Partimizin üst düzey yöneticilerini beldemizde ağırladık. Belediye binamızda vatandaşlarımızla bir araya gelerek referandumla ilgili bilgilendirme yaptık. Sayın milletvekilimiz Halil Eldemir referandumla ilgili vatandaşlarımızı bilgilendirdi. 16 Nisan'da yapılacak referandumda Türk Milleti'nin gereken cevabı en iyi şekilde vereceğine inanıyorum" dedi.

ak-parti-bayirkoy-evet-1.jpg

 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 2156 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.