AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı Akşener’e yüklendi!

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in partisinin grup toplantısında kürsüden kurşun atmasına tepki gösterdi.

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in partisinin grup toplantısında kürsüden kurşun atmasına tepki gösterdi. Milletvekili Yağcı, Akşener’e yakıştıramadığını ve kınadığını ifade ederek, “Sayın Akşener’in bir travma geçirdiği kanaatindeyim.” dedi.

Milletvekili Yağcı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Meral Akşener’in tavrını ‘Yavuz hırsız ev sahibini bastırır’ sözüyle nitelendirirken, şunları kaydetti:

“Son günlerde sayın Akşener’in bir travma geçirdiği kanaatindeyim. Meclis kürsüsünden etrafa kurşun saçmasını kendisine yakıştıramadım. Öncelikle bir hanımefendi olarak, eski bir İçişleri Bakanı olarak ve genel başkan olarak kendisine yakıştıramadım.

Sayın Akşener Kandil’deki terör baronlarının sözlerine, ülkemiz adına sataşmalarına ses çıkaramıyor. HDP’nin seçim beyannamesindeki garabetlere ses çıkaramıyor. Milletimizin bağımsızlığı, milli birliği ve geleceği noktasında yapılan saldırılara karşı ses çıkaramıyor. Ülkemizin bağımsızlığına atılan bombalara dahi ses çıkaramayan sayın Akşener kaza sonucu olduğu anlaşılan bir olayda kıyametleri koparıyor. Adeta yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali kaybettiği irtifayı kazanma çabası içerisinde. Ben bu davranışını kendisine yakıştıramadım, kınıyorum.”

milletvekili-selim-yagci.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1114 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum