AK PARTİ'DEN GAZETEMİZE ZİYARET

AK PARTİ'DEN GAZETEMİZE ZİYARET

Ak Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık ve Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Serkan Yıldırım gazetemizi ziyaret etti. 

Gazetemiz sahibi Şadi Erdal, Yazı İşleri Müdürümüz Mücahid Erdal ve Osmaneli Haber Gazetesi Mehmet Erdal'ın bulunduğu ziyarette 16 Nisan'da yapılacak referandum süreci değerlendirildi. 

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal, Ak Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık'ı Bilecik'in ilk ve tek tartışma programı Basın Masası'na davet etti. Erdal: "Bildiğiniz gibi il genelinde belediye çalışmalarından memnunmusunuz röportajları yapıyoruz. Bu kapsamda referandum sürecinin yaklaşması nedeniyle vatandaşlara referandumla ilgili sorular yöneltiyoruz. Bazı vatandaşların kararsız olduğu yönünde ve anayasa değişiklik paketindeki maddeler hakkında bilgi sahibi olmadıklarını ifade ediyorlar. Diğer taraftan hayır cephesinin bazı iddiaları söz konusu. Bu konuları görüşmek üzere Basın Masası'na sizi davet ediyorum" dedi. 

İl Başkanı Karabıyık'ta, Erdal'ın bu davetini kabul etti ve Basın Masası'nı ilgiyle takip ettiğini belirterek: "Nazik davetiniz için teşekkür ederim. Referandumla ilgili merak edilen, vatandaşlarımızın aklına takılanları Basın Masası programında cevaplamaktan mutlu olurum." dedi. 

Ak Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, referandumla ilgili olarak Ak kadroların gece gündüz çalıştıklarını ifade ederek, her gün başka bir bölgede referandum da neden evet denmesi gerektiğini anlattıklarını söyledi. Referandumla ilgili vatandaşların sorularının da cevaplandığı çalışmalarda, yeni sistemin tüm ayrıntıları tek tek masaya yatırıldığını ifade eden İl Başkanı Karabıyık: "Bu değişiklikle 2023, 2053, 2071 hedeflerine ulaşabilecek, daha mega projelerle kurulabilecek bir Türkiye Cumhuriyeti arzu ediyoruz. Bizim rejimle ilgili bir problemimiz yok. Rejim değişikliği talebimiz yok. Burada sistemi daha hızlı çalışır ve daha çok halkın işleyişine göre bir sistem değişikliği talep ediyoruz. Halkımız bugüne kadar bizden desteğini hiç esirgemedi. Bugün de esirgemeyeceği kanaatindeyiz.” dedi. 

Gazetemiz sahibi Şadi Erdal'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ak Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık'a, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Serkan Yıldırım'a çalışmalarından başarılar diledi.

ak-partiden-gazetemize-ziyaret1.jpg

 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 2214 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum