AK PARTİ'DEN PAZAR ÇIKARMASI

AK PARTİ'DEN PAZAR ÇIKARMASI

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can ve AK Parti Bilecik Milletvekili Aday adaylarından oluşan heyet, Kapalı Pazar esnafı ile vatandaşları ziyaret ederek, bir araya geldiler.

Belediye Başkanı Nihat Can ile;  AK Parti İl Başkanı Yardımcısı Haşim Balcı, Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, AK Parti Bilecik Milletvekili Aday Adayları; Selim Yağcı, Ramazan Kurtulmuş, Hüsnü Ersoy, Mustafa Yıldırım ve teşkilat üyelerinden oluşan heyet Kapalı Pazar esnafı ile vatandaşları ziyaret etti.

ak-partiden-pazar-cikarmasi2.jpg

Gerçekleştirilen ziyaret hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Nihat Can, ‘’ Haftanın ilk günü Kapalı Pazardaki esnafımızı ziyaret ederek esnafımıza ve vatandaşlarımıza hayırlı işler temennisinde bulunduk. Ziyaretlerimiz kapsamında AK Parti İl Başkanı Yardımcımız Haşim Balcı Bey, AK Parti Merkez İlçe Başkanımız Nail Öztürk Bey, AK Parti Bilecik Milletvekili Aday Adaylarımız Bilecik’te Yerel Kalkınmanın Mimarı, hizmetkarı Selim Yağcı Bey ve şehrimize hizmet noktasında kendilerini adamış olan Ramazan Kurtulmuş Bey, Hüsnü Ersoy Bey, Mustafa Yıldırım Bey ve teşkilatımızın çok değerli neferleri ile birlikte ziyaretlerde bulunduk. Esnafımıza hayırlı ve bol bereketli  kazançlar diliyoruz.’’ İfadelerini kullandı.

ak-partiden-pazar-cikarmasi3.jpg

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2102 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum