ALIŞVERİŞ GÜNLERİNE YOĞUN İLGİ

ALIŞVERİŞ GÜNLERİNE YOĞUN İLGİ

Uluslararası Marka Değerleriyle Bilecik Sempozyumu kapsamında açılan Bilecik Organik ve Yöresel Ürünler Alışveriş Günleri, vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Bilecikliler başta olmak üzere civar ilçe ve beldelerden gelen vatandaşlar mini fuar alanını gezerek birbirinden farklı binlerce ürünü bulma fırsatı yakalıyor. Kültürler arası etkileşimin de sağlandığı alışveriş günlerinde satan da alan da memnun görünüyor. Pazar gününe kadar açık olacak alışveriş günlerine ilginin hafta sonu daha da artması bekleniyor. 

51 farklı ilden kendilerine özgü lezzetlerle Bilecik’e gelen misafirlerimiz Bileciklilerin ilgisinden ise oldukça memnun. Bilecik’e ilk kez gelenler ilimizin güzelliklerine hayran olduklarını söylerken alışveriş günlerine beklediklerinin üstünde bir ilginin olduğunu ifade ettiler. Bilecikliler ise bu tür organizasyonların daha sık yapılmasını talep ederek duydukları memnuniyeti aktardılar. 

Bilecik Organik ve Yöresel Ürünler Alışveriş Günleri’nin organizatörlüğünü yapan Yıldıray Baş, gazetemize yaptığı açıklamada, Bilecik’te bir ilki gerçekleştirmenin kendileri için mutluluk verici olduğunu söyledi. 

Alışveriş Günleri’ne ilişkin değerlendirmelerde bulunan Yıldıray Baş, şunları kaydetti:

“Başkanımızla daha önceden konuştuğumuzda Türkiye’yi Bilecik’e taşımayı konuşmuştuk. Başlangıç olarak böyle bir haftalık bir program yaptık. Hedefimiz, Bilecik’te tüm markaları bir araya getirmek. İnşallah ilerleyen günlerde bunu da yapacağız. Ulusal markalarımızı Bilecik’te 15 gün misafir edip kıyafetinden ayakkabısına faydalanmalarını, yöresel tatlarından faydalanmaları için çalışma yapacağız. Bu bir öz hazırlıktı. Şu anda 51 ilimizin temsilcileri burada. Organik ve yöresele lezzetler burada. Bilecik halkını bekliyoruz, Pazar gününe kadar açığız. Sabah saat 10.00’da açılıyoruz, akşam 22.00’de kapanıyoruz. İnşallah memnun kalırlar, bir dahaki organizasyonumuz daha güzel olur inşallah. 

Öncelikle belediye başkanımıza, Bilecik halkına, basın mensuplarımıza teşekkür ediyoruz. Burayı benimsediler, sahiplendiler. Çok iyi gidiyor, hafta sonu daha görkemli olacağını düşünüyorum.” 

Bu haber toplam 3012 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum