ALPEREN OCAKLARI MEYDANA İNDİ!

ALPEREN OCAKLARI MEYDANA İNDİ!

Alperen Ocakları, İdlib’de rejim unsurlarının hava saldırısı sonucu şehit olan askerlerimiz ve eli tetikte bekleyen Mehmetçiklerimize destek olmak amacıyla yürüyüş düzenledi.

Belediye çay bahçesi önünde toplanan Alperenler slogan atarak Bilecik 2’nci Jandarma Eğitim Tugay Komutanlığı önüne kadar yürüdüler. Kalabalık grup “Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez”, “İdlib yıkılsın” sloganıyla Bilecik sokaklarını inlettiler.

alperen-ocaklari-meydana-indi2.jpg

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Murat Önal, yaptığı açıklamada, “Gerekirse ölürüz ama bağımsızlığımızdan ve onurumuzdan, devletimizin ve milletimizin şanından, şerefinden ödün vermeyiz” dedi.

Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dileyen Murat Önal, BBP ve Alperen Ocakları’nın devletin emrinde olduğunu ifade etti. Murat Önal, “Her birimiz birer şehit adayı olarak amasız, fakatsız, lakinsiz kahraman ordumuzun yanında olduğumuz bilinmelidir. Hiç kimse bu süreçte keskin ayrışma ve kutuplaşma üretme, milli birlik ve beraberlik ruhumuza aykırı tavır sergileme hatta ve hatta bu çizgide ya da bu doğrultuda siyaset üretme hevesine düşmemelidir.

Gerekirse ölürüz ama bağımsızlığımızdan ve onurumuzdan, devletimizin ve milletimizin şanından, şerefinden ödün vermeyiz” dedi.

alperen-ocaklari-meydana-indi3.jpg

Alperen Ocakları’nın yürüyüşü esnasında emniyet güçlerince geniş güvenlik önlemleri alındı.

--bilecik haber--

İlgili Haberler

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 5295 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum