'AMACIMIZ %100 MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ'

'AMACIMIZ %100 MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ'

MD Estetik ve Güzellik Merkezi hizmetlerine devam ediyor. Atatürk İlkokulu karşısında faaliyetlerine başlayan MD Estetik ve Güzellik Merkezi, tecrübeli ve güler yüzlü personeliyle tam kapasite hizmet vermeye başladı. 

Uygun fiyat ile büyük şehirlerde bulunan hizmetleri Bilecik'e getiren MD Estetik ve Güzellik Merkezi, 13 oda ve 460 m2'lik alanı ile günlük 50 kişiye kadar hizmet verebiliyor. Bir çok hizmeti müşterileriyle buluşturan ve 400'ün üzerinde üyesi bulunan MD Estetik ve Güzellik Merkezi'ne ise ilginin yoğun olduğu belirtiliyor.

md-estetik-bilecik-murat-dinc-md-estetik-bilecik-murat-dinc-3.jpg

murat-dinc-bilecik.jpgAmaçlarının yüzde yüz müşteri memnuniyetini sağlamak olduğunu ve bu doğrultuda çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden İşletme Sahibi Murat Dinç, profesyonel anlamda hizmet verebilmek için gece gündüz demeden çalıştıklarını söyledi. Bilecik'te estetik ve güzellik alanında bir eksikliğin farkında olduklarını ve bu doğrultuda da MD Estetik ve Güzellik Salonunu açtıklarını kaydeden Dinç şunları ifade etti: "Bilecik'te yıllardır bu sektörde bir eksikliğin farkındaydık. Profesyonel anlamda hizmet verebilmek için MD Estetik ve Güzellik Merkezi'ni hizmete açtık.

'SAĞLIK AÇISINDAN RİSK BULUNMUYOR'

Güzellik ve estetik merkezimizde lazer epilasyon, dermapen, kalıcı makyaj, kimyasal peeling, lipoliz inceleme, profesyonel cilt bakımı, selülit ve çatlak tedavisi, botoks, dolgu, PRP, mezoterapi, refleksoloji, solaryum ve el ayak bakım spa hizmetlerini salonumuzda veriyoruz. Salonumuzda bulunan tüm cihazların sağlık açısından hiç bir riski bulunmuyor. Hepsi tasdik edilmiş ve uzman kişiler tarafından kullanılıyor." dedi. 

md-estetik-bilecik-murat-dinc-md-estetik-bilecik-murat-dinc-6.jpg

MD Estetik ve Güzellik Merkezi Uzmanı Hatice Demir ise Bileciklilerin ilgisinden memnun olduklarını ifade ederek: "Şuan da 400'ün üzerinde üyemiz var. Ben Bileciklilere ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum.

"DOKTOR KONTROLÜNDE GERÇEKLEŞİYOR"

Lazer epilasyon, profesyonel cilt bakımları, leke, sivilce tedavisi, manikür, pedikür, kalıcı makyaj yine medikal hizmetlerimiz var. Bunlar bölgesel incelme, botoks ve dolgu. Lipoliz ile incelme ve zayıflama hizmeti de veriyoruz. Müşterilerimiz baştan doktorlarımıza muayene oluyorlar sonradan işlemlerine başlıyoruz. Hepsi doktor kontrolünde gerçekleşiyor. Bu konuda tavizimiz yok." dedi. 

"HEDEFİMİZ; DAHA KALİTELİ HİZMET"

MD Estetik ve Güzellik Merkezi İşletme Sorumlusu Fırat Karadağ ise: "Bay bayan olmak üzere haftanın 6 günü sabah 09.00 ile 19.00 saatleri arasında hizmetlerimiz sürecek. İlk amacımız tabiki Bilecik’e hizmet vermek. Bunun ön araştırmasını yaptık ve daha kaliteli bir hizmeti nasıl sunabiliriz diye yola çıktık. 

md-estetik-bilecik-murat-dinc-md-estetik-bilecik-murat-dinc-2.jpg

İlk başta hedefimiz ilimiz. Sonrasında inşallah bölgesel ve uluslararası bir firma haline gelebilmek. Yani burada yapacağımız hizmetler aklınıza gelebilecek her türlü cildiye işlemleri olacak. Hatta daha da ileri aşamada saç ekimi ve estetik cerrahi hedeflemekteyiz. Bunları toparlayacak olursak inşallah ileride 60 çeşit kadar hizmet faaliyetimiz olacak” dedi.

 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 8101 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum