AMATÖR SPOR HAFTASI KUTLANDI

AMATÖR SPOR HAFTASI KUTLANDI

Amatör Spor Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen kutlama programı renkli görüntülere sahne oldu. Cumhuriyet Meydanı’ndan Atatürk Kapalı Spor Salonu’na kadar yürüyüş gerçekleştirilirken, spor gösterileri büyük beğeni topladı. Derece elde eden sporcu ve antrenörlerine hediye takdiminde bulunulan programda amatör spor kulüplerine malzeme dağıtımı yapıldı.

1-396.jpg

‘AMACIMIZ SPOR BİLİNCİ OLUŞTURMAK’

Amatör Spor Kulüpleri Haftası Kutlama programının açılış konuşmasını gerçekleştiren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, haftanın anlam ve önemine ilişkin olarak kutlanmasının önemli olduğuna dikkat çekerek, “Yeni bireylerin spora kazandırılması, amatör spor branşlarına gerekli desteğin verilmesine ilişkin sosyal sorumluluk duygusunun oluşturulması, haftanın anlam ve önemine ilişkin etkinlikler ile ilimizde topyekün spor bilinci ve kültürünün oluşturulmasını amaçlamaktayız” dedi.

2-393.jpg

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Nusret Tosun’da selamlama konuşması yaparak, amatör spora ve sporcuya destek olan kişi ve kurumlara teşekkür etti.

GÖSTERİLER BEĞENİ TOPLADI

Konuşmaların ardından, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını sürdüren sporcular tarafından hazırlanan gösteriler sergilendi. Çeşitli branşlarda sergilenen birbirinden güzel gösteriler büyük beğeni topladı.

SPORUN EN’LERİ ONURLANDIRILDI

Daha sonra 2017 yılı içerisinde düzenlenen ulusal ve uluslararası müsabakalarda dereceye giren sporcu ve antrenörlere hediye takdiminde bulunuldu.

Amatör Spor Haftası kutlama programı, amatör spor kulüplerine malzeme yardımı ile sona erdi.

3-295.jpg

Programa Vali Tahir Büyükakın, Vali Yardımcısı Mustafa Kemal Özgün, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, ASKF Başkanı Nusret Tosun, sporcu ve antrenörler ile vatandaşlar katıldı.  

4-104.jpg

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2469 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.