Azmi Hocaya Büyük Vefa Örneği

Azmi Hocaya Büyük Vefa Örneği

Prof. Dr. Azmi Özcan'ın Adı Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Kütüphanesine verilecek

Prof. Dr. Azmi Özcan'ın Adı Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Kütüphanesine verilecek
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, eğitim ve akademi dünyasına yıllarca hizmet etmiş, saygın bir bilim insanı olan kurucu rektör Prof. Dr. Azmi Özcan'a büyük bir vefa örneği gösterildi. Üniversitenin kütüphanesine, onun adını vererek, bilime ve eğitime olan tutkusunu ve bu alandaki olağanüstü katkılarını onurlandırıyor.
Prof. Dr. Özcan, akademik kariyeri boyunca sadece bilgi ve bilim üretmekle kalmayıp, aynı zamanda genç nesillere ilham veren bir hoca olarak tanınıyor. Bilecik'in kalbinde yükselen bu kütüphane, onun bu değerli mirasını yaşatacak. Modern tasarımı ve geniş kaynak koleksiyonu ile öğrencilere ve araştırmacılara hizmet veren bu kütüphane, eğitim ve bilimin buluştuğu bir merkez olarak hizmet veriyor.

Prof. Dr. Azmi Özcan isminin bu kütüphaneye verilmesi, eğitim yolundaki derin vefanın ve özverinin bir simgesi olarak tarihe geçiyor. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, bu adlandırma ile hem üniversitenin hem de Prof. Dr. Özcan'ın eğitime olan bağlılığını ve bu alanda bıraktığı kalıcı izi kutluyor.
Etkinlik bugün saat 16:00’da Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Prof. Dr Azmi Özcan Kütüphanesi’nde gerçekleşecek.

İlgili Haberler

Bu haber toplam 1701 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum