Bakan Dönmez’den Dodurga’ya doğalgaz müjdesi

Bakan Dönmez’den Dodurga’ya doğalgaz müjdesi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, AK Parti Bilecik İl Başkanlığının 7’nci olağan il kongresinde yaptığı konuşmada, Dodurga’ya doğalgaz müjdesi verdi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, AK Parti Bilecik İl Başkanlığının 7’nci olağan il kongresinde yaptığı konuşmada, Dodurga’ya doğalgaz müjdesi verdi. 

Bilecik’in 2006 yılında doğalgazla buluştuğunu anımsatan Bakan Dönmez, bu yıl içerisinde ise Dodurga beldesine doğal gaz vermeye başlamayı planladıklarını ifade etti. Dönmez, “Bugün Bozüyük, Gölpazarı, Osmaneli, Pazaryeri, ve Söğütlü kardeşlerimiz doğalgazın rahatlığından istifade ediyor. Bu yıl içerisinde Dodurga’ya da doğal gaz vermeye başlayacağız inşallah” ifadelerini kullandı. 

Bakan Dönmez, kongrenin hayırlı olmasını dileyerek il başkanı Serkan Yıldırım’a başarılar diledi. Önceki dönem il başkanları ve yönetimlerine teşekkür eden Dönmez, açıklamasının devamında şunları kaydetti:

“AK Parti Bilecik’e büyük hizmetler verdi. Sayın Cumhurbaşkanımızın vizyon projelerinden Şehir Hastanelerinden biri Bilecik’te inşa edildi. Hızlı tren sayesinde Bilecik, Ankara-İstanbul aksında önemli bir güzergâh haline geldi. Duble yollar ve tünellerle Bilecik’imizi diğer şehirlere hızlı ve konforlu bir ulaşım ağıyla bağladık. Bursa-Yenişehir-Bilecik yoluyla da inşallah Bilecik ve çevresi Bursa Yenişehir Havaalanına bağlanacak. Şeyh Edebali Üniversitemiz 2007 yılında kurarak hem Bilecik merkezde hem de ilçelerimizde binlerce gencimizi geleceğe hazırlıyoruz. Üçüncü Organize Sanayi Bölgesi’nin hazırlıklarına başladık. İnşallah onu da en kısa sürede tamamlayarak şehrimize ve ülkemize kazandıracağız. 

Dirilişin şehri, Ertuğrul Gazi’nin, Hayma Ana’nın yurdu Bilecik hizmetlerimizle mamur oldu. Kardeşlerim, 2002’de Bilecik’e enerji alanında ne kadar yatırım yapılmıştı biliyor musunuz? Sadece 1 milyon lira. 2020’nin ilk 6 ayında üstelik salgın dönemi olmasına rağmen yaklaşık 57 milyon TL yatırım yaptık. AK Parti iktidarlarıyla son 18 yılda şehrimize toplam 1,1 milyar liralık enerji yatırımı yaptık. 

Bilecik’i doğal gazla 2006’da buluşturduk. Bugün Bozüyük, Gölpazarı, Osmaneli, Pazaryeri, ve Söğütlü kardeşlerimiz doğalgazın rahatlığından istifade ediyor. Bu yıl içerisinde Dodurga’ya da doğal gaz vermeye başlayacağız inşallah. 

Elektrikte de Bilecik’e yakışan yatırımları ardı ardına hayata geçirdik. Bilecik hidroelektrikten güneşe ve rüzgâra kadar birçok yenilenebilir enerji santraline ev sahipliği yapıyor. Ayrıca yapımı devam eden 2 hidroelektrik ve bir rüzgâr santralimiz var. İnşallah onları da en kısa sürede tamamlayacağız.” 

fatih-donmez2.jpg

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 3024 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum