BAKICI REKTÖRDEN NE İSTEDİ?

BAKICI REKTÖRDEN NE İSTEDİ?

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, ilçede gerçekleştirilen ''Sürdürülebilir Kalkınma İçin İşbirliği' toplantısında, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş'tan ilçeye fakülte kurulmasını talep etti. 

Rektör Taş ise Başkan Bakıcı'nın bu isteği doğrultusunda bir takım çalışmalarının olduğunu ifade etti. 

bakici-rektorden-ne-istedi2.png

Bozüyük Belediyesi tarafından, ilçedeki kamu, sanayi ve üniversite işbirliğini artırmaya yönelik olarak 'Sürdürülebilir Kalkınma İçin İşbirliği' toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, Vali Süleyman Elban, Milletvekili Halil Eldemir, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Kaymakam Hasan Yaman, TSO Başkanı Buğra Levent, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş ve daha birçok önemli isimler Bozüyük için bir araya geldi. 

Bozüyük paydasında buluşulan bu dev toplantıda, üniversite-sanayi işbirliği, ilçeye yeni fakülte kazandırılması, kamunun üniversite ve sanayiye destekleri görüşüldü. 

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, toplantının açılışında yaptığı konuşmada alınan kararların Bozüyük'e hayırlı olması temennilerinde bulunarak, ilçedeki üniversite-sanayi işbirliğine değindi. Başkan Bakıcı, Rektör Taş'tan ilçeye fakülte yapılmasını istedi.   

Toplantının devamında söz alan Rektör Taş ise ilçede bulunan Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu'nun işletme fakültesine dönüştürülmesi için çalışmalarının olduğunu vurguladı. 

Toplantı sonrasında Belediye Başkanı Fatih Bakıcı tarafından işçi yoğunluğun olduğu ana  arterlere konulan klimalı duraklara destek veren Eczacıbaşı ve Artema fabrikası yetkililerine plaket takdim edildi. 

 

Kaynak:Nilüfer ERDAL

Bu haber toplam 3587 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum