Başkan Değişti: Artık Başkan Şahin!

Başkan Değişti: Artık Başkan Şahin!

Karasu İçme ve Kullanma Suyu İşletme Birliği’nin seçimli olağanüstü genel kurulu gerçekleştirildi.

Karasu İçme ve Kullanma Suyu İşletme Birliği’nin seçimli olağanüstü genel kurulu gerçekleştirildi.

Bilecik İl Genel Meclisi Toplantı Salonu’nda gerçekleşen genel kurulda birlik başkanı Hüseyin Ocak görevi bırakırken yerine Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin seçildi.

sahin.jpeg

KARASU HATTI AÇIKLAMALARI İLE DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Münür Şahin, geçtiğimiz dönemlerde Karasu hattı ile ilgili yaptığı açıklamalar ile dikkat çekmişti ve Karasu hattında meydana gelen tahribatın Bilecik’in en önemli sorunlarından birisi olduğuna vurgu yapmıştı. Daha sonra konuyla ilgili düşüncelerini ve önerilerini gazetemize verdiği röportajda kamuoyu ile paylaşan Münür Şahin, Karasu hattının ciddi bir onarıma ihtiyacı olduğunu kaydetmişti.

Karasu hattının Bilecik’in yerel imkanları ile onarılamayacağını dile getiren Münür Şahin, “Bilecik’in geleceği için hep birlikte köklü bir çözüm üretmemiz lazım. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın öncülüğünde İller Bankası kanalıyla yeni bir projenin yapılması lazım.” demişti.

sahin1.jpeg

SEFERBERLİK ÇAĞRISINDA BULUNMUŞTU

Münür Şahin, Bilecik’te su seferberliği başlatılması için çağrıda bulunduğu açıklamasında, “Birlik ve beraberlik içerisinde su sorunu için hep birlikte çalışma yapmalıyız. Belediyelerimizin kendi imkanları ile çözebileceği bir sorun değil. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile birlikte yeni bir projeyle hatta ciddi onarımlar yapılmalı. Hattın su kapasitesini artırmak için takviyeler yapılabilir. İktidarı ile muhalefeti ile su seferberliği başlatmalıyız. Sayın Cumhurbaşkanımızın bu konudaki tavrı net. Bilecik olarak başlatacağımız çalışma kapsamında sayın Cumhurbaşkanımız gerekli destekleri verecektir.” ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 2736 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum