Münür Şahin haklı çıktı!

Münür Şahin haklı çıktı!

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, “Bilecik’in iki önemli sorunu” diyerek Karasu İçme Suyu Hattı’na dikkat çekmişti.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, “Bilecik’in iki önemli sorunu” diyerek Karasu İçme Suyu Hattı’na dikkat çekmişti. Karasu Projesi’nin ekonomik ömrünü tamamladığını ve bundan sonra Bilecik’in su ihtiyacını karşılayamayacağına vurgu yapmıştı. Durumun farkında olduğunu dile getiren Münür Şahin, Osmaneli’nin mağdur olmaması çoktan önlem almaya başlattıklarını duyurmuştu.

Gelinen süreçte, son 3 yıldır çok sık arıza veren ve başta Bilecik olmak üzere hattın geçtiği bölgelerde vatandaşları mağdur eden Karasu Projesi’nin akıbeti tartışmaya açıldı. Su kesintileri üzerinden başlayan tartışmalar çerçevesinde yerel su kaynaklarının artırılması ve varolanların daha etkin kullanılması görüşü hakim kılındı.

Özetle; su kesintileri üzerinden başlayan polemikler ve yapılan açıklamalar Münür Şahin’in ne kadar haklı olduğunu ortaya koydu.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1905 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum