Başkan Kepez Sert Çıkıştı

Başkan Kepez Sert Çıkıştı

İnhisar Belediye Başkanı Mehmet Kepez, çok sert konuştu.

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, muhalefete çok ağır sözler söyledi. Geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun mağdurlarla helalleşmek istediğini belirtmişti. Bunun üzerine Başkan Kepez, 'Helalleşelim demekle mağdurların mağduriyetlerinin giderilmesi mümkün değil' dedi. Açıklamasının devamında, 'Helalleşmiyoruz!' ifadesini kullandı.
İnhisar Belediye Başkanı Mehmet Kepez'in yaptığı paylaşım şu şekilde; 
"Sayın Kılıçdaroğlu, mensup olduğu zihniyet tarafından geçmişten bugüne özellikle müslümanca yaşamak isteyen insanımıza yapılan zulüm ve haksızlıklara pişmanlığını dile getirip mağdurlarla helalleşmek istediğini dile getirip 2023 seçimleri öncesi gündeme oturuyor.
Samimiyetine inanmak isteriz, ancak şimdiye kadar yaptıkları buna engel oluyor.
Helalleşelim demekle mağdurların mağduriyetlerinin giderilmesi mümkün değil.
Mağdurları sıralamaya kalksak sayfalar yetmez.
Bir İmam Hatipli ve 28 Şubat mağduru olarak ben ve ailem ve benim gibi bir çok aile hakkını asla helal etmeyecek.
Daha önce seçim öncesi çarşaflı kadınlara rozet takıp başörtüsü dağıtıp, cuma namazlarında boy gösterip yarım yamalak Yasin suresi okumaya çalışıp bakın bizde sizin gibiyiz diyerek saf müslümanları kandırıp oylarını alıp koltuğa oturduktan sonra, İBB genel sekreter yardımcısı bayan tarafından başörtülü çalışanlara, kokuyorsunuz, itfaiyeciler sizi bir gece misafir etsin diye terbiyesizce konuşup onların şahsında tüm başörtülü müslümanlara hakaret etme adiliğini gösterenler ve aynı zihniyette olanlar ne kadar inandırıcı olabilir.
Bunlardan ziyade,40 yıllık yol arkadaşlarını bırakıp, yıllarca yaptıkları ortada olan CHP zihniyeti ile flört yapmaya kalkanlar, mağdurlar asla sizi affetmeyecek, onların ahları ile yanıp gözyaşlarında boğulacaksınız.
Rahmetli Erbakan hocamızı boncuk boncuk terleten, olmadık hakaret ve iftiraları atanlar, başörtüsü ve sakal yüzünden işlerinden ve okullarından atılıp yuvaları dağılan ve psikolojik travma geçirenler, uydurma gerekçelerle hapishanelere atılanlar ve aileleri ve dahi okul kitaplarında yazılı olan bir şiiri okudu diye mahkum edilip hapse attıkları, muhtar dahi olamayacak diye zil takıp oynadıkları cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan da asla sizi affetmeyecek.
Helalleşmiyoruz, Helalleşmiyoruz,
Helalleşmiyoruz.
İnsanların insanca yaşadığı, sevgi,s aygı ve hoşgörünün hakim olduğu, yaratılanlara değil sadece yaratan Allah'a kul olunulan bir dünya dileğimle...
Vesselam..."

aa.jpg

Kaynak:Tuğba Tırpan

Bu haber toplam 2162 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum