BAŞKAN YAĞCI'DAN MÜDÜRLERE FIRÇA

BAŞKAN YAĞCI'DAN MÜDÜRLERE FIRÇA

Belediye Başkanı Selim Yağcı, 2018 yılı Ocak ayı Belediye Meclis toplantısında birim müdürlerini fırçaladı. CHP'li Seyfi Özgen'in belediye tarafından atılan asfaltlarla ilgili fotoğraflı eleştirisi karşsında Başkan Yağcı birim müdürlerine dönerek: "Ben size diyorum bak böyle olursa fotoğrafı gösterirler. Zamanında yetiştirmiyorsun." dedi. 

CHP'li Meclis Üyesi Seyfi Özgen, Bilecik Belediyesi tarafından atılan asfaltlarla ilgili eleştiride bulundu. Meclis Üyesi Özgen, belediye tarafıdan yapılan yollarda inceleme yaptıklarını ifade ederek: 'Harcanan bunca emek, zaman hayal kırıklığı' dedi. 

Bunun üzerine Belediye Başkanı Selim Yağcı'da: "Asfalt şantiyesi dediğimiz olay soğuk emisyonlu asfaltla ilgili. Tabi yaptığımız zaman dilimi itibariyle soğuk asfaltlar sıcak mevsimlerde olur. Ama zarurete binaen arkadaşlarımız atmış" dedi ve birim müdürlerine dönerek,"Ben size diyorum bak böyle olursa fotoğrafı gösterirler. Zamanında yetiştirmiyorsunuz" diyerek fırçaladı. 

Başkan Yağcı konuşmasının devamında,"Özellikle Özgün Konutların olduğu yer ile okullar bölgesinde bir sıkıntımız vardı. O sıkıntıyı biraz hafifletme adına bu bölgelere asfalt attık. Aslında bu mevsimde bu asfaltlar atılmaz ama oradaki vatandaşlarımızı biraz rahatlatmak  adına yapılan bir işlem. Biz bu işi biliyoruz ama zaruretten dolayı yapıldı. Böyle olacak diye sfalt atmasak bu seferde böyle olacak diye atmasak Özgün Sitesindeki hemşehrilerimiz kışın zahmet çekecek." dedi. 

birim-mudurlerini-fircaladi2.jpg

 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 3449 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum