Başvurular Osmaneli Belediyesi’ne yapılacak

Başvurular Osmaneli Belediyesi’ne yapılacak

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde faaliyete geçecek ASPİLİÇ fabrikasına alınacak personeller için müracaatlar başladı.

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde faaliyete geçecek ASPİLİÇ fabrikasına alınacak personeller için müracaatlar başladı. Osmaneli Belediyesi aracılığı ile gerçekleştirilecek müracaatlar kapsamında çalışmak isteyenler başvurularını Osmaneli Belediyesi’ne gerçekleştirecek.

Ocak ayında faaliyete başlaması planlanan şirketin insan kaynakları ve personel yetkilileri Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’i ziyaret etti. Şirkete girişler için müracaat formlarını Osmaneli Belediyesi’ne teslim eden yöneticiler, personel alımı için müracaatların Osmaneli Belediyemizce yapılmasını kararlaştırdılar.

Osmaneli Belediyesi, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

“Emeklilerinde alınacağı işçiler Osmaneli merkezinden veya köylerinden olacak. Köylerden gelmek isteyenler için servis kaldırılacak. Bölgemizde en iyi işçi ücretlerinin verileceği ASPİLİÇ A.Ş. için Osmaneli Belediyesi müracaatları alıp şirket yetkilileri ile müracaat edenlerin bir araya gelmesini temin edecek.”

Diğer yandan, şirkete 2 çevre mühendisi, 1 endüstri mühendisi, 5 gıda mühendisi, 3 makine mühendisi, elektrik mühendisi, 2 veteriner hekim ve 2 ziraat mühendisinin alınacağı bildirildi.

Ayrıca, insan kaynakları uzmanları, muhasebeciler, lojistik personeli, depocular, planlamacılar, satın alma, satış-pazarlama, bakımcılar, kaliteciler, büro personeli vb. personellerin alınacağı ifade edildi.

Üretim ve yardımcı işlerde çalışacak personel erkek, kadın, emekli işçiler dahil çalışmak isteyen 400-450 kişiye istihdam sağlanacak.

basvurular-osmaneli-belediyesine-yapilacak.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 2616 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum