BAYIRKÖY'DE PTT ŞUBESİ AÇILDI

BAYIRKÖY'DE PTT ŞUBESİ AÇILDI

Bayırköy'de yapımı tamamlanan PTT Şubesi'nin açılışı gerçekleştirildi. 

Belediye binası önünde düzenlenen açılış törenine; Bilecik PTT Başmüdürü Serhat Bozkurt, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, AK Parti  Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk,TSO Başkanı Mefail Ateş, AFAD İl Müdürü Hayri Demirel ve çok sayıda vatandaş katıldı.

bayirkoyde-ptt-subesi-acildi3.jpg

Törende açılış konuşması yapan Bilecik PTT Başmüdürü Serhat Bozkurt, PTT Şubesinin belde halkına hayırlı olmasını diledi. Bozkurt, “Bayırköy Beldemize şubemizi açtık. Şubede her türlü bankacılık hizmetleri de yapılacaktır. Özellikle yaşlı vatandaşlarımızın maaşlarını istedikleri takdirde evlerine götürecek hizmetimiz de var. Belde halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman ise belde halkının rahat yaşam koşullarına ulaşmaları konusunda hizmetlerine her geçen gün bir yenisini eklediklerini belirtti. Yaman, “Benim babam da eski bir PTT emeklisi. Posta hizmeti geçmiş yıllarda çok zordu. Şimdilerde PTT hizmeti bankalar gibi görev yapıyor. Vatandaşlarımızın her türlü ihtiyaçlarını karşılıyor. Ben açılışta emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Şubemizin belde halkına hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından kurdele kesimiyle Bayırköy PTT Şubesi hizmete girdi.

bayirkoyde-ptt-subesi-acildi2.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 2039 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum