BELEDİYE BAŞKANI AMELİYAT OLDU

BELEDİYE BAŞKANI AMELİYAT OLDU

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, İstanbul Florence Nightingale Hastanesi´nde 3 saat süren başarılı bir bel fıtığı ameliyatı geçirdi.

/resimler/2016-3/16/1345123283405.jpgİsmet CEP

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, İstanbul Florence Nightingale Hastanesi'nde 3 saat süren başarılı bir bel fıtığı ameliyatı geçirdi.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ameliyat oldu.

Bir süredir belinden rahatsız olan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, İstanbul Florence Nightingale Hastanesi'nde 3 saat süren başarılı bir bel fıtığı ameliyatı geçirdi. Riskli olduğu için İstanbul'da yapılan ameliyat aynı zamanda Bozüyüklü olan beyin ve sinir cerrahisi uzmanı Prof. Dr. Cengiz Kuday tarafından gerçekleştirildi. Ameliyat sonrasında bir gün hastanede yatan Başkan Bakıcı taburcu olarak Bozüyük'e döndü ve evinde istirahat çekildi.

Başkan Bakıcı ameliyat sonrasında sağlığına kavuştuğunu belirterek bu başarılı operasyonda emeği geçen başta Prof. Dr. Cengiz Kuday İstanbul FlorenceNightingale Hastanesi yetkilileri ve sağlık çalışanlarına teşekkür etti. Ayrıca kendisine geçmiş olsun dileklerini ileten eş, dost akraba ve tüm hemşehrilerine de teşekkür etti.

Sakarya Gazetesi olarak Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'ya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.