"Belediye'nin Yaptığı Utanç Verici"

"Belediye'nin Yaptığı Utanç Verici"

Bozüyük'te yarın açılışı gerçekleşecek olan Milliyetçi Hareket Partisi Seçim Koordinasyon Merkezi önünde, Bozüyük Belediyesi çalışma yapmaya başladı.

Bozüyük'te yarın açılışı gerçekleşecek olan Milliyetçi Hareket Partisi Seçim Koordinasyon Merkezi önünde, Bozüyük Belediyesi çalışma yapmaya başladı. Bu sabah başlayan çalışmalar, Milliyetçi Hareket Partisi temsilcileri tarafından kasıtlı olarak yapılığı düşünülüyor.
Seçim bürosunun açılış tarihi günler öncesinden belli olmasına rağmen çalışmanın seçim bürosunun açılışına denk getirilmesi MHP'liler tarafından da manidar karşılandı. Yapılan bu davranışın utanç verici olduğunu belirttiler.

06896b75-f2b8-49bb-9e48-5c2a29845f35-1.jpg


MHP Milletvekili adayı İbrahim Bağ "Bazı yerleri korku sarmış. Ama korkunun ecele faydası yoktur" dedi. MHP adayı İbrahim Bağ yaptığı açıklamada, "Ben Bozüyüklü, Bilecikli, Söğütlü… velhasıl bu memlekette doğmuş, büyümüş ve yaşıyorum. 41 yaşında Bilecik’te siyasete atılan genç bir birey olarak yarın açılışını yapacağımız Seçim Büromuzun açılışı sebebiyle Bozüyük Belediyesi’nin kasıtlı çalışmalarını Bozüyüklü ve Bilecikli hemşerilerimin taktirlerine bırakıyorum. Bozüyük’ün ve Bilecik’in bu konuda siyasi görüş belirtmeksizin yaşadığım bu hususa üzüldüğümü ve kirli siyasetin yapıldığı memleketim de bundan utanç duyduğumu belirtmek istiyorum" dedi.

97626d8a-94bd-4f7e-8313-65363ae1d033.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 9626 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum