BİLECİK HABERLERİ - BOZÜYÜK'TE ÖĞRENCİLERE HOŞ GELDİNİZ TOPLANTISI DÜZENLENDİ

BİLECİK HABERLERİ - BOZÜYÜK'TE ÖĞRENCİLERE HOŞ GELDİNİZ TOPLANTISI DÜZENLENDİ

BOZÜYÜK'TE ÖĞRENCİLERE HOŞ GELDİNİZ TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Bozüyüklü Ak Gençler, üniversite öğrencileriyle tanışma toplantısı düzenledi. Yenidoğan Mahalle konağında Bozüyük Ak Parti Gençlik Kolları tarafından düzenlenen toplantıya Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Ak Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, Ak gençler ve üniversite öğrencileri katıldı. 

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, öğrencilere hoş geldiniz diyerek başladığı konuşmasında, kendisinin de şehir dışında okuduğunu ve evinden uzak olmanın nasıl bir duygu olduğunu bildiğini söyledi. Öğrencilere seslenen Başkan Bakıcı, Bozüyük Belediyesi olarak evlerinden uzakta zorluklar içerisinde okumaya çalışan öğrencilerin her zaman her türlü ihtiyaçlarında yanında olduklarını ifade ederek: "Sizler ailelerinizden sonra en başında bizlere emanetsiniz. Her türlü ihtiyacınız da yanınızdayız" dedi. 

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı daha sonra öğrencilerin sorularını yanıtladı. Öğrencilerin talep ve önerilerini dikkatle dinleyen Bakıcı, bir yandan da not alarak belirtilen husularda çalışmaların başlayacaını ifade etti. 

Bakıcı'dan sonra Ak Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin konuştu. İlçe Başkanı Çetin konuşmasına, toplantının düzenlenmesinde yardımcı olan Bozüyük Belediyesi'ne teşekkür ederek başladı. Çetin daha sonra, Bozüyük Belediyesi'nin ilçede yaptığı çalışmalardan övgüyle bahsederek öğrencilere seslendi. Çetin: "Bozüyük'te güzel bir öğrencilik hayatı geçireceksiniz" dedi. 

Konuşmaların ardından Başkan Bakıcı, İlçe Başkanı Çetin ve öğrenciler birlikte "Hoş Geldiniz" pastasını kesti. Öğrenciler daha sonra canlı müzik ve ikramlar eşliğinde gönüllerince eğlendi.

 

Kaynak:İsmet CEP

Bu haber toplam 3005 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.