Bilecik tarımı için önemli adım

Bilecik tarımı için önemli adım

Bilecik’te, buğday, arpa ve ayçiçeği gibi ürünlerin depolanması için kurulması planlanan depolama merkezi ile ilgili somut adımlar atılmaya başlandı.

Bilecik’te, buğday, arpa ve ayçiçeği gibi ürünlerin depolanması için kurulması planlanan depolama merkezi ile ilgili somut adımlar atılmaya başlandı. Bahse konu merkezle alakalı Bilecik Valisi Şefik Aygöl başkanlığında toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıya, Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, Eskişehir TMO Müdürü Mehmet Murat Hasçuhadar, Tarım ve Orman İl Müdürü Necmettin Yoldaş ile diğer ilgililer katıldı.

VALİ AYGÖL EYLÜL AYINDA DUYURMUŞTU

Hatırlanacağı üzere; Bilecik Valisi Şefik Aygöl, geçtiğimiz Eylül ayında yaptığı açıklamada, ilimizde TMO’nun alım yapabileceği bir deponun içerisinde bulunacağı bir proje üzerinde çalıştıklarını açıklamıştı.

Vali Aygöl, içerisinde alım yeri depolarının bulunduğu bir Ziraat Odası Kompleksi için hazırlıklara başladıklarını bildirmiş, Bilecik Valiliği koordinasyonunda Ziraat Odası, TSO, Bilecik Belediyesi, TMO, BEBKA ve İl Özel İdaresinden oluşan çalışma ekibi kurulduğunu dile getirmişti.

MEMNUNİYETLE KARŞILANDI

Gelinen süreçte, çalışma ekibinin çalışmalarını sürdürdüğü öğrenilirken, Vali Aygöl başkanlığında bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Bilecik’te kurulması planlanan depolama merkezine ilişkin somut adımların atıldığını görmek tarım sektörü temsilcileri ve üreticiler tarafından memnuniyetle karşılandı.

bilecik-tarimi-icin-onemli-adim1.png

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1036 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.