BİLECİK TEKNİK YAPI DENETİM AÇILDI

BİLECİK TEKNİK YAPI DENETİM AÇILDI

Bilecik Teknik Yapı Denetim bürosu açıldı. İnşaat Mühendisleri Muharrem Tetik ve Kamil Doğan ortaklığında açılan Bilecik Teknik Yapı Denetim, Gazipaşa Mahallesi Atatürk Bulvarı Dinkur Apartmanı'nda faaliyetlerine başladı.

Bilecik Teknik Yapı Denetim ortaklarından İnşaat Mühendisi Muharrem Tetik, Bilecik'e hizmet etmekten gurur duyacaklarını söyledi. Ülkemizin deprem kuşağında olduğunu ifade eden İnşaat Mühendisi Muharrem Tetik: "Deprem gerçeği hayatımızın bir parçasıdır ve bununla yaşamayı öğrenmeliyiz. Depremin öldürmediği, hatalı ve denetimsiz yapıların insanı öldürdüğünü yaşananlardan biliyoruz. Daha güvenli ve yüksek kaliteli yapılar sloganıyla yapı denetim firmamız 2 inşaat mühendisi kurucu ortak ile faaliyete başlamıştır.

Bu amaç doğrultusunda Atatürk Bulvarı Dinkur Apartmanı Kat 4'te Bilecik Teknik Yapı Denetim Ltd. Şti. olarak Bilecik il merkezi, ilçeler, belde ve köylerinde hizmet sunmak için, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan yetki almış bulunmaktayız. Bilecikli tüm hemşehrilerimize bu hizmeti vermekten gurur duyacağız" dedi. 

bilecik-teknik-yapi-denetim1.jpg

 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 8598 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.