Bilecik’e defterdar atandı

Bilecik’e defterdar atandı

Bilecik’te uzun zamandır boş olan Defterdarlık görevine Düze Defterdarı Ali Aykaş atandı.

Bilecik’te uzun zamandır boş olan Defterdarlık görevine Düze Defterdarı Ali Aykaş atandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan atamam kararlarına göre 75 ile Defterdar ataması gerçekleştirildi. Bu kapsamda Düzce Defterdarı Ali Aykaş Bilecik’e atandı.

Hatırlanacağı üzere; yaklaşık 2 yıl önce Bilecik Defterdarı Mustafa Şahin görevden alınmıştı. O tarihten itibaren Defterdarlık görevi Zafer Deniz tarafından vekaleten yürütülmekteydi.

Gelinen süreçte, uzun zamandır boş olan Defterdarlık görevine atama yapıldı. Düzce Defterdarı Ali Aykaş Bilecik’e atandı.

ALİ AYKAŞ KİMDİR?

17.09.1963 tarihinde Niğde ili Çiftlik ilçesi Ovalıbağ köyünde doğdu. Memuriyete 1986 yılında Niğde Vergi Dairesi Müdürlüğünde başladı. 1992 ve 2000 yılları arasında; Aksaray Eskil Malmüdürlüğü, Kastamonu Cide Malmüdürlüğü, Konya Cihanbeyli Malmüdürlüğü ve Ağrı Doğubayazıt Malmüdürlüğünde Malmüdürü Vekili ve Malmüdürü olarak görev yaptı. 2000 yılında açılan Defterdar Yardımcılığı sınavını kazanarak 2000-2007 yılları arasında Yalova ve Nevşehir illerinde Defterdar Yardımcılığı yaptı. 14.12.2007 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan kararname ile Erzincan Defterdarı olarak atandı. Daha sonra sırasıyla Aksaray, Diyarbakır ve Düzce illerinde Defterdar olarak görev yaptı. Ali Aykaş evli ve iki çocuk babasıdır.

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 5200 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.