Bilecik'te Cumhur İttifakı Tek Yürek

Bilecik'te Cumhur İttifakı Tek Yürek

Cumhur İttifakı’nın AK Partili Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman, seçim çalışmalarının startını vermesinin ardından ilk duraklarından birisi MHP Bilecik İl Başkanlığı oldu.

Cumhur İttifakı’nın AK Partili Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman, seçim çalışmalarının startını vermesinin ardından ilk duraklarından birisi MHP Bilecik İl Başkanlığı oldu.

cumhur-ittifaki-tek-yurek.jpeg

AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım, Milletvekili Halil Eldemir, Merkez İlçe Başkanı Servet Yılmaz, Kadın Kolları Başkanı Semra Aydemir, Gençlik Kolları Başkanı Volkan Demiröz ve Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman’dan oluşan heyet, MHP Bilecik İl Başkanlığını ziyaret etti. AK Parti heyeti burada MHP İl Başkanı Talha Özkan başta olmak üzere çok sayıda partili tarafından karşılandı.

cumhur-ittifaki-tek-yurek-001.jpeg

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği görüşmede ilk olarak MHP İl Başkanı Talha Özkan konuştu. Talha Özkan, konuşmasında, Mustafa Yaman’a tam deste vereceklerini belirterek hazır olduklarını ifade etti.

cumhur-ittifaki-tek-yurek-002.jpeg

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım ise geçtiğimiz genel seçimlerde Cumhur İttifakı’nın elde ettiği başarıyı yerel seçimlerde taçlandıracaklarını bildirdi.

Milletvekili Halil Eldemir ise Mustafa Yaman’ın Bayırköy’de gerçekleştirdiği çalışmalara ve başarılarına şahit olduğunu belirterek, Bilecik’te çok daha büyük işlere imza atacağını bildirdi.

cumhur-ittifaki-tek-yurek-003.jpeg

Son olarak söz alan Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman, Cumhur İttifakı’nın birlik ve beraberliği ile seçimlerden galibiyetle çıkacaklarına inandığını dile getirdi. Bilecik halkının Cumhur İttifakı’nı çok özlediğini kaydeden Mustafa Yaman, Bilecik’in son 5 yılda belediyecilikte yaşadığı tüm sorunların ortadan kalkacağını kaydetti.

Ziyaret, MHP Bilecik İl Başkanı Talha Özkan tarafından AK Parti heyetine üzerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin fotoğraflarının yer aldığı tabloyu hediye etmesi ile sona erdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1617 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum