'Bilecik'te gençlik merkezi olmayan ilçemiz kalmayacak'

'Bilecik'te gençlik merkezi olmayan ilçemiz kalmayacak'

AK Parti Bilecik İl Başkanlığının 7'nci olağan kongresine katılmak üzere ilimize gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Pazaryeri Gençlik Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.

AK Parti Bilecik İl Başkanlığının 7'nci olağan kongresine katılmak üzere ilimize gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Pazaryeri Gençlik Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi. 

Bakan Kasapoğlu, burada yaptığı konuşmada, Bilecik’te gençlik merkezi olmayan ilçenin kalmayacağını belirterek, “Pazaryeri'ndeki gençlik merkezimiz gibi gençlik merkezlerimizin sayısı arttıracağız ve inşallah 1 yıllık süreç içerisinde Bilecik'te gençlik merkezi olmayan ilçemiz kalmayacak” ifadesini kullandı. 

Kasapoğlu, yapılan tesislerin dolu dolu kullanılmasını arzuladıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

“Her türlü çabayı her türlü gayreti ortaya koymaya devam edeceğiz. Ülkemizin tüm şehirlerinde tüm ilçelerinde tüm beldelerinde köylerine kadar insanımız için kadınlarımız için çocuklarımız için inşallah çıtayı her geçen gün daha yukarı taşıyacağız. Son 19 yılda sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde her alanda olduğu gibi gençlik ve spor yatırımlarımızı gerçekleştirdik. Bizim amacımız 'İnsanı Yaşat Ki Devlet Yaşasın' idealine uygun bir şekilde hizmet etmek. Halkımızın neye ihtiyacı varsa ne gerekiyorsa tüm fırsatları halkımızın hizmetine sunmak. İşte bu yüzden burada yükselen bu eser başta gençlerimiz olmak üzere Pazaryeri halkının hizmetinde olacak hayırlı uğurlu olsun.

Pazaryeri'ndeki gençlik merkezimiz gibi gençlik merkezlerimizin sayısı arttıracağız ve inşallah 1 yıllık süreç içerisinde Bilecik'te gençlik merkezi olmayan ilçemiz kalmayacak. Kadın öncelikli spor bizim felsefemiz. Pazarcıklı kadınlarımızın da emrinde olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Sizler bunları yeter ki dolu dolu kullanın. Yeni ihtiyaç ortaya çıksın onu da inşa etmek için hazırız. Ancak sizlerin kullanmadığı boş mekanlar açıkçası bizler için olumlu bir tabloyu ortaya sermez. Gençlerimiz, kadınlarımız bizler için değerli. Biz gençlerimize inanıyoruz onlar sadece bu coğrafyanın değil insanlığın umudu. Daha aydınlık yarınlara ve güçlü yarınlara çok katkılar sağlayacaklar” diye konuştu. 

Bakan Kasapoğlu’nun konuşmasının ardından Pazaryeri Gençlik Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 2014 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum