Binali Yıldırım, Bilecik'te esti gürledi!

Binali Yıldırım, Bilecik'te esti gürledi!

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, seçim çalışmaları kapsamında Bilecik’e geldi.

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, seçim çalışmaları kapsamında Bilecik’e geldi.

Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen etkinlikte partililer ile bir araya gelen Binali Yıldırım, burada yaptığı konuşmada, esti gürledi. Millet İttifakı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alan Binali Yıldırım, 14 Mayıs seçimlerinin oldukça önemli olduğunu söyledi.

foto-galeri.jpg

“BU DEVLETİ BÖLDÜRTMEYECEĞİZ”

14 Mayıs’ın bugüne dek ki seçimlerden çok daha farklı olduğuna dikkat çeken Binali Yıldırım, terör örgütleri ve terör örgütlerine destek olan tüm dış güçlerin karşılarında olduğunu söyledi. Tüm bunlara rağmen Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı yapacaklarını söyleyen Binali Yıldırım, “Bu devleti böldürtmeyeceğiz, bayrağı indirtmeyeceğiz, ezanı dindirtmeyeceğiz” diye konuştu.

Türkiye’nin büyümesinden ve gelişmesinden rahatsız olan güçlerin seçim öncesi bir kez daha ortaya çıktığını ifade eden Binali Yıldırım, “Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının emanet ettiği bu toprakları bölücülere bırakmayız.” dedi.

“BİLECİK BUNA İZİN VERMEZ”

Binali Yıldırım, Bilecik’in kendisinde çok önemli bir yere sahip olduğunu anlattığı konuşmasının devamında, şunları kaydetti:

“Bilecik; cihan imparatorluğunun doğduğu yerdir. Buradan üç kıtaya yayılan bu ecdad bu toprakları bize emanet etti. Bugün bu topraklar üzerinde hain planlar yapanlar var. 14 Mayıs'ta ciddi bir durumla karşı karşıyayız. Hiçbir seçim bu seçime benzemiyor. Bu seçimi diğerlerinden ayıran şey ilk defa karşımızdaki ittifak adayını FETÖ, PKK, PYD, YPG ve onların arkasındaki ağa babaları destekliyor. Batı dünyası Türkiye seçimiyle yatıp kalkıyor. Diyorlar ki Türkiye'nin en önemli seçimi diyorlar, işinize bakın. Biz Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı yapacağız. Recep Tayyip Erdoğan'ı seçmekle yetinmeyeceğiz ve milletvekillerini de seçeceğiz. Çünkü güçlü hükümet güçlü meclisle ancak başarılı olunabilir. Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının emanet ettiği bu toprakları bölücülere bırakmayız. Bilecik buna izin vermez. Bilecik’e yakışan budur. Burası insanı yaşat ki devlet yaşasın doktrinini haykırmış anlayışın merkezidir.

“110 MİLYAR LİRALIK HİZMET YAPMIŞIZ”

Osmanlı'nın torunlarına bu seçimde büyük bir sorumluluk düşüyor. 14 Mayıs'ta Bilecik rekora koşacak. Yeni bir destan yazmaya var mısınız? Durmak yok yola devam.

Bilecik, yolların, hızlı trenleri buluştuğu bir şehir haline geldi. Eskişehir'den Sakarya’ya kadar bu topraklarda adım atmadığım yer kalmadı. Buna Selim Yağcı şahittir, Halil Eldemir şahittir. Buna siz şahitsiniz. Bilecik'te biz göreve geldiğimizde sadece 21 km bölünmüş yol vardı şimdi 175 km. Dağları deldik geçtik, Bilecik'te 53 milyar liralık yatırım yaptık, 59 milyar lira devam eden yani toplamda 110 milyar liralık hizmet yapmışız.

“YENİŞEHİR YOLU BİTİYOR AMA SİZİN AŞKINIZ BİTMESİN”

Bilecikli gençler aşkımız Yenişehir yolu gibi olsun hiç bitmesin diyorlarmış. Yenişehir yolu eli kulağında yüzde 80’i geçti, nihayet bitiyor. Gençler, Yenişehir yolu bitiyor ama sizin aşkınız hiç bitmesin.

Selim Yağcı önce belediye başkanı olarak hizmet etti daha sonra vekil seçtiniz ve 5 senede vekil olarak temsil etti. Halil Eldemir de vekildi sonra bakan yardımcısı oldu 3 hastane yaptı. Selim bey şimdi bayrağı devrediyor bizde eski yeni yok. Bizdeki bayrak devri o bildiğiniz devir gibi olmaz. Bayrağı veriyor arkasında başka bir görev devam ediyor.” ifadelerini kullandı.

Binali Yıldırım, Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen programın ardından Şeyh Edebali Türbesi’ni ziyaret etti. Daha sonra Bozüyük’te seçim koordinasyon merkezinin açılışını yapmak üzere yola çıktı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1613 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.