BOZÜYÜK BELEDİYESİ’NDEN 13 BİN KİŞİLİK AŞURE İKRAMI

BOZÜYÜK BELEDİYESİ’NDEN 13 BİN KİŞİLİK AŞURE İKRAMI

Bozüyük Belediyesi tarafından Muharrem ayı nedeniyle Bozüyük Halk Pazarı, Kasımpaşa Camii önü ve Eski Hal meydanı önünde toplamda 13.000 kişilik aşure ikramı yapıldı. Aşure dağıtımına katılan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı vatandaşlara aşure ikramında bulunarak herkesin Muharrem ayını kutladı.

Bozüyük Belediyesi tarafından Muharrem ayının 10. Günü olan aşure gününde halk pazarında iki ayrı noktada, Kasımpaşa Camii Önü ve Eski Hal Meydanı önüne yerleştirilen stantlarda pazar esnafı ile vatandaşlara yapılan aşure ikramı yoğun ilgi gördü.  13 bin kişiye yapılan aşure dağıtımı öncesinde Muharrem ayının Türkiye ve tüm Müslüman âlemi için hayırlı ve bereketli geçmesi için dualar edildi. Aşure dağıtımına katılan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’da; “Muharrem ayının 10. Günü olan aşure gününün ülkemiz ve tüm Müslüman âlemi adına mübarek olmasını diliyorum” dedi. 

Yapılan duanın ardından vatandaşlara aşure ikramında bulunan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı daha sonra pazar esnafı ve vatandaşlar ile görüşerek talepleri doğrultusunda notlar aldı. Vatandaşların her türlü sıkıntılarında yanlarında olduklarını ve Bozüyük Belediyesi olarak ellerinden gelen her konuda yardımcı olacaklarını belirtti.

Kaynak:İsmet CEP

Bu haber toplam 1934 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum