Bozüyük ikiye bölündü

Bozüyük ikiye bölündü

Bozüyük Hal Camii önündeki bilboardlar yine gündemden düşmüyor.

Bozüyük Hal Camii önündeki bilboardlar yine gündemden düşmüyor. Hatırlanacağı üzere 2019 yılında, Hal camisinin önüne reklam panolarının konulması konusunda, Ak Parti bazı eleştirilerde bulunmuştu. Bugün ise Bozüyüklü vatandaşlar, bilboardların yeni yeri hakkında ki düşüncelerini gazetemizle paylaştı.

5973d114-18dd-424d-9683-2b21705509f3.jpg
Hal meydanı üzerinde yaptığımız röportajlarda, Bozüyük halkı ikiye ayrıldı. Bir kısım bilboardların yeni yerine konulmasında bir sorun olmadığını belirtirken bir kısım kasıtlı olarak yapıldığını ifade etti. Bozüyük Çarşı Meydanında çalışmalar artık sona geliyor. Yıllardır bitmek bilmeyen bilboard sorunu bu sefer başka başlıklar altında değerlendirildi. Bir kısım Bozüyüklü, Recep Tayyip Erdoğan'ın posterini kapatmak amacı ile yapıldığını belirtirken bir diğer kısım bilboardların yapımında ekstra bir kasıt olmadığını savundu.
Yapılan açıklamalar sonrasında Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'na çok sert eleştirilerde bulunulurken bir diğer kısımda Belediye'yi savundu.

fc4fe9da-7048-46b6-afb5-467a360b12f0.jpg

Düşüncesini dile getiren vatandaş;   "Cami yapıldığından beri dükkan olmaz diye sayıkladı durdu. Ama bana göre cami görmeye dayanamıyor. Kendisi o dükkanları kaldırttıracağım demişti. Yapamadı şimdi de görmemek için bunu yaptı. Bir de dükkan kiracısı Ak partili olup Reis'in fotoğrafını asınca kaldıramadı ona inat yaptırdı."
Bir diğer tarafta; "Belediye'nin bu bilboardları buraya yapmasında hiç bir kasıt olduğunu düşünmüyorum. Bugün o posterin önünü kapatıldığını düşünenler yarın farklı bir yere asarak yine posteri ortaya çıkarabilirler. Çarşı meydanı artık tamamlanmak üzere belediye de son dokunuşları yapacak. İki gün önce de yerini beğenmediler şimdi de beğenmiyorlar" dedi.

05a14178-a579-447f-b637-7161dee30f87.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 32848 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum