Bozüyük Sokaklarında İz Bıraktılar

Bozüyük Sokaklarında İz Bıraktılar

Bozüyük'te 31 Mart yerel seçimlerine iki gün kala seçim hareketliliği giderek artıyor.

Bozüyük'te 31 Mart yerel seçimlerine iki gün kala seçim hareketliliği giderek artıyor. Bu süreçte AK Parti'nin Bozüyük Belediye Başkan adayı Hüsnü Ersoy ve beraberindeki ekibi, önemli bir gövde gösterisine imza attı. Meliha Ercan Orta Okulu'ndan başlayan konvoyları, kanal boyunca Toki'yi gezerek Yeni Doğan'da miting düzenleyip mahalle sakinlerinden destek istedi. Ardından Yeşilkent Mahallesi'ne hareket eden konvoy, Sanayi SKM önünde Ersoy'un konuşmasıyla son buldu.

kazandirarak-bozuyuk-sokaklarinda-onemli-bir-iz-biraktir.jpg

Hüsnü Ersoy liderliğindeki konvoylar, Bozüyük sokaklarında seçim çalışmalarına hız kazandırarak önemli bir etki yarattı. Mahalle mahalle dolaşan ekip, vatandaşlarla doğrudan temas kurdu ve destek mesajları aldı. Ersoy'un konuşmalarında, Bozüyük için öngördüğü vizyon projelerini detaylı bir şekilde anlatarak seçmenlere hitap etti.kazandirarak-bozuyuk-sokaklarinda-onemli-bir-iz-biraktis.jpg

31 Mart'a sayılı günler kala, Bozüyük'te seçim atmosferi giderek hareketleniyor. Geceleri dâhil olmak üzere uzun süren etkinliklerde, partililerin sergilediği coşku ve katılım gözlerden kaçmıyor.

kazandirarak-bozuyuk-sokaklarinda-onemli-bir-iz-biraktiu.jpg

Bu haber toplam 64 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.