BŞEÜ bir şehit daha verdi

BŞEÜ bir şehit daha verdi

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Bozüyük Meslek Yüksekokulu Dış Ticaret Bölümü mezunu Uzman Çavuş Mevlüt Kahveci şehit oldu.

Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Irak’ın kuzeyinde bulunan Gara Bölgesi’nde gerçekleştirdiği Pençe-Kartal 2 Harekâtı sonrasında, 13 vatandaşımızın hain terör örgütü tarafından şehit edildiği haberinin alınmasının ardından, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Bozüyük Meslek Yüksekokulu Dış Ticaret Bölümü mezunu Uzman Çavuş Mevlüt Kahveci’nin de şehit olduğu öğrenildi.

Hatırlanacağı üzere, geçtiğimiz yıl Suriye'nin İdlib kentindeki hain saldırıda şehit düşen Piyade Teğmen Mustafa Bayrakdar ile Irak'ta, Pençe-Kaplan Operasyonu bölgesinde çıkan çatışmada yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Hava Piyade Astsubay Ethem Demirci de Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi mezunlarındandı.

BŞEÜ SENATOSUNDAN KINAMA!

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Senatosu, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Irak’ın kuzeyinde bulunan Gara Bölgesi’nde gerçekleştirdiği Pençe-Kartal 2 Harekâtı sonrasında, 13 vatandaşımızın hain terör örgütü tarafından şehit edildiği haberinin alınmasının ardından olağanüstü toplandı.

Toplantının ardından bir bildiri yayımlanarak hain terör örgütü bir kez daha kınandı. BŞEÜ Senatosu’nun açıklamasında, şu ifadelere yer verildi:

“Türk Silahlı Kuvvetleri’nce Irak’ın kuzeyinde bulunan Gara Bölgesi’nde bir süredir devam eden Pençe-Kartal 2 harekâtının son bulmasıyla ortaya çıkan tablo her vatandaşımızın olduğu gibi bizlerin de canımızı acıtmış, yüreğimizi yakmıştır.

21 Eylül 2016 tarihinde Hakkari-Çukurca karayolu Doğanlı Köyü yakınlarında PKK’lı teröristlerce kaçırılarak rehin alınan, Üniversitemiz Bozüyük Meslek Yüksekokulu Dış Ticaret Bölümü mezunu Uzman Çavuş Mevlüt Kahveci’nin de aralarında bulunduğu 13 vatandaşımızın şehit edildiği haberini teessürle öğrenmiş bulunmaktayız.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi olarak terörün her türlüsünü lanetlediğimizi kamuoyu ile paylaşmak isteriz. Son yaşanan bu menfur hadise, yıllardır asker-sivil, genç-yaşlı, kadın-erkek demeden vatandaşlarımızı şehit eden alçakların son çırpınışları olduğunu bizlere göstermiştir.

Mevlüt Kahveci kardeşimize ve diğer tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet; kederli ailelerine ve sevenlerine sabır dileriz. Milletimizin başı sağ olsun.”

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 3721 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.