BŞEÜ’den örgün eğitimle ilgili yeni karar

BŞEÜ’den örgün eğitimle ilgili yeni karar

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nin daha önce açıkladığı örgün eğitime kademeli olarak başlama kararı yeniden düzenlendi.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nin daha önce açıkladığı örgün eğitime kademeli olarak başlama kararı yeniden düzenlendi. Son dönemde artan korona virüsü vaka sayıları dolayısıyla örgün eğitimin başlamasına karar verilen bazı bölüm ve sınıflarda erteleme kararı alındı. 

BŞEÜ Senatosu tarafından alınan karara göre, 05 Nisan 2021 tarihi itibarıyla COVID-19 aşısı olan Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü 4. sınıf öğrencileri uygulama dersleri ile Meslek Yüksekokullarındaki İş Yeri Uygulaması, İş Yeri Eğitimi ile Staj derslerinin örgün öğretim yoluyla yürütülmesine karar verildi. Bu dersler dışındaki tüm derslerin (Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü 1. sınıf, 2. sınıf ve 3. sınıf uygulama dersleri ile Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu İlk ve Acil Yardım Programı uygulama dersleri dahil) ise uzaktan eğitim yoluyla yürütülmesine ve uygulama dersleri örgün öğretim yoluyla yürütülemeyen öğrencilerin durumunun salgının seyrine göre yeniden değerlendirilmesine karar verildi. 

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 4075 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum