'BU GURUR AZİZ MİLLETİMİZİN'

'BU GURUR AZİZ MİLLETİMİZİN'

AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün açılışının ardından değerlendirmelerde bulundu. Milletvekili Eldemir, dünyanın en geniş köprüsü unvanını kazanan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün güçlü bir geleceğe de köprü kurduğunu belirterek,"Bu gurur aziz milletimizin" şeklinde konuştu. 

Milletvekili Eldemir, DAEŞ, PYD, PKK ve FETÖ gibi nice şer odaklarının Türkiye'nin güçlü ilerleyişini durduramayacağına dikkat çekerek, Türkiye'nin 2023 hedeflerine ulaşmasına hiçbir gücün engel olamayacağına vurgu yaptı. 

AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"Temel atma töreni 29 Mayıs 2013'te yapılan, 59 metre genişliği ile dünyanın en geniş, 320 metreyi aşan kule yüksekliği ile eğik askılı köprü sınıfında dünyanın en yüksek kulesine sahip Yavuz Sultan Selim Köprümüz tarihe medeniyete, refaha ve güçlü bir geleceğe yeni bir köprü olarak hayata geçiyor. 

Türkiye’mizin güçlenerek büyümesi ve ilerlemesini istemeyen egemen güçler ile taşeron olarak kullandıkları DAEŞ, PYD, PKK, FETÖ ve nicelerine rağmen bu necip milleti hak ettiği seviyeye taşımak davasında bir nefer olmaktan duyduğum mutluluğu ifade etmek istiyorum. Bugün yaşadığımız büyük gururun sahibi olan aziz milletimize hayırlı olmasını temenni ederken, yaşanan hain darbe girişiminden sonra Ülkemizin birlik ve bütünlüğüne kasteden hainleri lanetliyor, kirli emellerine asla ulaşamayacaklarını ifade ediyor, milletimizin ve devletimizin bekası için şehid olan kahraman vatan evlatlarımıza Allah' tan rahmet gazilerimize acil şifalar diliyorum."

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 1924 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum