BÜROKRATLAR SUSTU BAŞKAN KONUŞTU

BÜROKRATLAR SUSTU BAŞKAN KONUŞTU

Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, genç çiftçilere destek kapsamında bir çiftçinin aldığı hibe hayvanlardan dördünün ölmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nün gerekli incelemeyi başlattığını belirten Başkan Yalçın, hayvanları ölen çiftçinin mağdur edilmediğini söyledi.

Konuyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan ve Tarım İl Müdürlüğü'ne seslenen MHP Pazaryeri İl Genel Meclis Üyesi Haluk Filizli'ye de üstü kapalı şekilde mesaj gönderen Başkan Yalçın,"Hiç kimse bürokratlarımızla halkımızın arasına giremeyecektir" ifadelerini kullandı.

Filizli'nin bürokratlara yönelik açıklamasına bürokratların sessiz kalarak Belediye Başkanı'ndan açıklama gelmesi dikkat çekti.

Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, gazetemizin gündeme getirdiği konuyla alakalı sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında, hükümetin köyden şehre göçü önlemek amacıyla 6 kişiye 6'şar adet olmak üzere toplam 36 adet büyükbaş ile destek kapsamında 40 adet küçükbaşın hibe olarak verildiğini hatırlattı. İlçedeki çiftçilerin bir kuruş ödemeden bu projeden yaralandığını söyleyen Yalçın, "Büyükbaşlarda hiçbir sorun çıkmamış fakat küçükbaşların 4 tanesi ölmüştür” ifadelerini kullandı.

Tarım İlçe Müdürü Necmettin Yoldaş önderliğinde konuyla ilgili araştırmaların yapıldığı anlatan Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, “Müdürümüz bizzat olayı yerinde inceleyerek çiftçimizin mağdur olmaması için gerekli çalışmaları gerçekleştirdi ve çiftçimizi mağdur edilmedi. Kendilerine hükümetimizin projesine sahip çıktığı için teşekkür ediyoruz. Fakat Pazaryeri’nde sanki bürokratlar çalışmıyor havası verilerek Pazaryeri'nde ki birlik beraberliğe gölge düşürmek ilçemize gelen yatırımları sorgulanması yıpratılması girişimine üzülerek gidildiği görülmüştür. Şunu herkes bilmelidir ki Pazaryeri tek vücut bir şekilde kenetlenmiş yatırımlar çoğalarak gelecektir. Hiç kimse ne bürokratlarımızla ne de halkımızın arasına giremeyecektir. Biz sadece böyle basit oyunlara güleriz. İşimize bakarız bu birliğimiz beraberliğimiz devam ettiği sürece ilçemiz tek vücut halinde değişecek gelişecektir. Tarım İl Müdürü Hacı Dursun Yıldız başta olmak üzere Tarım İlçe Müdürümüz Necmettin Yoldaş ve personeline titiz çalışmalarından çiftçimize bütün halinde hizmet ettiklerinden dolayı şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun. Bu birlik ve beraberliğimizle hep birlikte başaracağız, Pazaryeri kazanacak” dedi.

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 3018 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum