BÜYÜK İSTİHDAM SAĞLANACAK

BÜYÜK İSTİHDAM SAĞLANACAK

Bilecik Belediyesi ve Köfteci Yusuf işbirliğinde gerçekleştirilen çalışma ile ilimiz ve ilçelerindeki yüzlerce kişi istihdam edilecek.

İlimizin köklü firmalarından Köfteci Yusuf ve Bilecik Belediyesi arasında gerçekleştirilen çalışma ile Köfteci Yusuf Bozüyük tesislerinde çalıştırılmak üzere 100'ü aşkın vatandaş istihdam edilecek.

Gerçekleştirilen çalışma kapsamında komi, garson, şef garson, temizlik elemanı, ızgara elemanı, mutfak hazırlık elemanı, kasap, kasiyer, servant sorumlusu alanlarında çalışacak personel alınacak.

Başvuru sonucu alınan personel, 08:00-18:00, 14:00-00:00, 12:00-22:00 ve 00:00-10:00 şeklindeki vardiyalarda istihdam edilecek.

Tecrübesiz adaylar için başlangıç ücretinin 1.730 TL'si olacağı çalışmada adayların alacağı aylık ücret çalışacağı alana göre belirlenecek olup, belirlenen ücretler Aralık ayında artırılacak. İl ve ilçelerden gelecek personelin ulaşım hizmeti firmaya ait servislerle gerçekleştirilecek.

Bilecik Belediyesinde form doldurularak, ya da iş yerine müracaat şeklinde yapılacak başvurular kapsamında adaylar, 18 Eylül Pazartesi günü Bilecik'te belirlenecek adreslerde yapılacak mülakata göre değerlendirilerek, istihdam edilecek. 

 

Kaynak:Nilüfer ERDAL

Bu haber toplam 2994 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum