CHP'DEN BAŞKAN YAĞCI'YA ZİYARET

CHP'DEN BAŞKAN YAĞCI'YA ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet, Belediye Başkanı Selim Yağcı'yı makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Çalışkan ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Gerçekleştirilen ziyaret hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Selim Yağcı, '' Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet, nezaket ziyaretinde bulundular. Şehrimizin geleceği için birlik ve beraberlik içerisinde şehrimize hizmet etmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Şehrimiz hepimizin, mutlaka farklılıklarımız vardır ama şehrimizin menfaatlerinde birleşmeyi başarabildiğimiz sürece ilimize katkımız son derece büyük olacaktır. Bu siyasi nezaketi göstererek teşrifleri için kendilerine teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum.'' ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, ziyaretin sonunda  Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan'a, üzerinde Osmanlı Arması bulunan tabak hediye ederek, fotoğraf çektirdi.

chpden-yagciya-ziyaret1.jpg

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 1919 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum