Çocukların gösterileri ayakta alkışlandı

Çocukların gösterileri ayakta alkışlandı

Bilecik Belediyesi çocuk sosyal tesislerinde eğitim gören çocuklar,23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde etkinlik düzenlendi.

Bilecik Belediyesi çocuk sosyal tesislerinde eğitim gören çocuklar,23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde etkinlik düzenlendi.

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen programa Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Belediye Başkan Yardımcıları Yaşar Külhan ve Sabri Çobanoğlu başta olmak üzere, öğrenci ve aileleri katıldı.

cocuklarin-gosterileri-ayakta-alkislandi-1.jpeg

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan programda konuşan Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, tüm çocukların bayramını kutladı.

Başkan Subaşı yaptığı konuşmada;

‘’Bugün elime birkaç veri aldım. Çocuk sosyal tesislerimizdeki sayılarla ilgili. Çok mutlu oldum. Doluluk oranlarımız çok iyi. Bu seviyeyi korumak için belki de bazı mahallelerimizde iki kreşi hizmete açma gereği duyacağız. Bazı kreşlerimizde değişiklik ve düzenlemeler yapacağız. İstiyoruz ki her çocuğumuz kreş bahçelerinde oynayabilsin, yeşille buluşabilsin. Bizim Bilecik Belediyesi kreşlerinin farkı bu olması lazım. Aynı zamanda Atatürk’ün izinde güzel evlatlar yetiştirmek istiyoruz. İlke ve inkılapları en güzel ve doğru şekilde öğreterek, psikolojilerini en iyi ve doğru şekilde anlayıp davranarak, çocuklarımızı yetiştirmek istiyoruz. Çünkü çocuklar bizlerin geleceği. Onları en iyi şekilde yetiştirmek amacındayız. Bu güzel programda da emeği olan tüm öğretmenlerimiz, çocuklarımız ve aile üyelerine de teşekkür ediyor, bayramlarını kutluyorum’’ ifadelerini kullandı.

cocuklarin-gosterileri-ayakta-alkislandi-4.jpeg

Başkan subaşının konuşmalarının ardından öğrenciler renkli gösterilerini sergiledi.

Öğrencilerin gösterileri salonda ayakta alkışlanırken, aileler de çocukların heyecanına ortak oldu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı gösterisi Başkan Subaşı, öğretmen ve öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.

cocuklarin-gosterileri-ayakta-alkislandi-2.jpeg

cocuklarin-gosterileri-ayakta-alkislandi-5.jpeg

Bu haber toplam 26 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.