'ÇOK BEKLERSİNİZ!'

'ÇOK BEKLERSİNİZ!'

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, son günlerde artan terör olaylarının ardından çok sert açıklamalarda bulundu. 15 Temmuz hain darbe girişimiyle başarılı olmayan şer odaklarının terör olaylarıyla ülkemizi kaos ortamına sokmaya çalıştığını söyleyen Başkan Şahin,"Darbeyle olmadı, terörle olur mu? Çok beklersiniz!" dedi. 

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, ülkemizin içinde bulunduğu süreçte herkesin sağ duyulu olması gerektiğine vurgu yaparak, yaşanan olaylar karşısında kaosçulara destek olanlara ateş püskürdü. Başkan Şahin,"Bu dönemde sosyal medyadan, basınla, konuşmalarla sinsice ülkemizde kaos ortamı yaratmak isteyenlerin, yönetim zaafiyeti var diyenlerin, dış ülkelere Türkiye'de demokrasi yok deyip onlardan medet umanların teröristlerden farkı yoktur. En büyük terörist onlardır. 

Türkiye üzerinde oynanan oyun açıktır. Türkiye'de kardeş kavgası yaratmak, ülkemizin ekonomisini bozmak, güçsüzleştirmek suretiyle kendi içine hapsetmek istemektedirler. Ortadoğu'da, Afrika'da uyguladıkları politikaları ülkemizde de uygulamak istiyorlar. Haçlı seferleri ile yapamadıklarını bu suretle gerçekleştirmek istiyorlar. 

Darbe başarısız olunda hedef terörle Türkiye'de kardeş kavgası yaratmak. Dış güçlerin ve bunlarla işbirliği yapan vatan hainlerinin Türkiye üzerindeki hesapları bitmez. 

FETÖ-PKK-DAEŞ ve diğerleri dış güçler adına Türkiye'de eylemlerine devam ediyor. Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep'te arka arkaya bu örgütlerin eylemleri gerçekleşti. Birçok vatandaşımızı yine teröre kurban verdik. Bize dost görünen dış güçlerin oyunu devam ediyor. 

Birlik ve beraberlik içinde bu tehditleri aşacağız. Bu dönemde birlik ve beraberliğimize zarar verecek söylemlerde bulunanları bu terör eylemlerini yapanların farkı yok. Bugünlerde hesap yapanların hesapları onlara döner. 

Hedef, Türkiye'nin önünü kesmek. Bu günler geçecek. Türkiye büyük olmaya, lider ülke olma yolunda hedeflerine hızla erişecek. Allah bize yeter. 

Bugünleri kullanarak Türkiye'yi, hükümetimizi, kamu yönetimini zaaf içinde göstermeye çalışanlar vatan hainidir. Bu düşünce de olan ve bunu savunanlar bizi içerden güçsüzleştirmeye çalışan her kim olursa olsun güvenlik güçlerimize ihbar edilmelidir. 

Terörist sadece bombayı patlatan, silahı çeken değildir. Böyle ortamları fırsat bilerek sinsice konuşan, sosyal medyada paylaşımda bulunanlarda teröristtir. Akıllı olalım, gün dostumuzu, düşmanımızı ayırma günüdür. 

Terör eylemlerinde hayatlarını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralılarımıza acil şifalar diliyorum" dedi. 

Kaynak:Aysun YILDIZ

Bu haber toplam 2836 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum