Dadaşlar mevlid okuttu

Dadaşlar mevlid okuttu

Bilecik Erzurumlular Derneği tarafından Erzurum’un Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 103’üncü yıldönümü dolayısıyla mevlid okutuldu.

Bilecik Erzurumlular Derneği tarafından Erzurum’un Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 103’üncü yıldönümü dolayısıyla mevlid okutuldu. Dernek binasında okunan mevlid-i şerife, AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım, MHP İl Başkanı Fatih Yaşar BBP İl Başkanı Murat Önal ve Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi İbrahim Meral ile dernek üyeleri katıldı. 

Dernek Başkanı Ebu Talip Dursun, burada yaptığı konuşmada, Cumhur İttifakı üyelerine teşekkür ederek Erzurumluların her daim devletinin emrinde olduğuna dikkat çekti. Erzurum ve Bilecik’in birbiri ile kuvvetli bağları olan iki şehir olduğuna vurgu yapan Dursun, “Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın” dedi. 

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı ise ilimizde yaşayan Erzurumluların her alanda kente değer kattıklarını belirterek Ebu Talip Dursun’a ev sahipliğinden ötürü teşekkür etti. 

dadaslar-mevlid-okuttu1.jpg

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 2863 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum