DEMOKRASİ ŞEHİTLERİMİZE MEVLİDİ ŞERİF OKUTULDU

DEMOKRASİ ŞEHİTLERİMİZE MEVLİDİ ŞERİF OKUTULDU

Bilecik Belediyesi tarafından, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki göstermek için gerçekleştirilen kardeşlik ve demokrasi buluşmasında şehitlerimiz için Kur'an-ı Kerim ve mevlit okutuldu.

1-151.jpg

Cumhuriyet Meydanı'ndaki programa Vali Süleyman Elban, AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, 2. Jandarma Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç, Belediye Başkanı Selim Yağcı, İl Jandarma Komutanı Albay Alper Sır, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal ve AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, sivil toplum kuruluşu ve dernek temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kur'anı Kerim tilavetiyle başlayan programın sonunda konuşan Vali Süleyman Elban, kaynağını, emrini yurt dışından, yabancı kuruluşlardan alan bir şebekenin yaptığı cinayetleri üzüntüyle takip ettiklerini söyledi.

Suç şebekesinin yaptığı cinayetlerin ve memlekette okunan ezanların susturulması, şanlı bayrağın indirilmesi konusundaki kalkışmanın el birliğiyle durdurulduğunu belirten Vali Elban, şunları kaydetti:

2-141.jpg

"Maalesef birkaç günden beri bu ordunun içerisine sızmış suç şebekesi paralel şebekenin yapmış olduğu bu davranışların tüm ordumuza mal etmemiz mümkün değildir. Zaten o bir avuç şebekenin yapmış olduğu bu hareketler ve davranışlarda yine ordumuz içerisindeki çoğunluğa sahip kahraman askerlerimizin, subaylarımızın ve paşalarımızın desteğiyle, onların fedakar ve kahramanlıklarıyla aziz milletimizin desteğiyle bastırılmıştır."

İl Müftüsü Necati Akkuş'un birlik ve beraberliğimiz için dua ettiği programın sonunda Vali Elban, Milletvekili Eldemir, Belediye Başkanımız Selim Yağcı  ve beraberindekiler, ellerinde Türk bayraklarıyla FETÖ'nün darbe girişimine tepki gösterdi.

3-077.jpg

Programda vatandaşlara Bilecik Belediyesi tarafından su, çay ve lokum ikram edildi.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 1594 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.