DEV PROJEDE İLK ADIM ATILDI!

DEV PROJEDE İLK ADIM ATILDI!

Bilecik Belediyesi tarafından şehrimize kazandırılacak 'Ertuğrulgazi Spor ve Yaşam Alanı' projesi için ilk adım atıldı.

Bilecik Belediye Meclisi, Ertuğrulgazi Mahallesi'nde yapılması düşünülen proje için ilgili parsellerin satın alınması veya takas yapılması hususunda gerekli işlemleri yürütmek üzere belediye encümeni ile belediye başkanlığına yetki verdi.

Yediler mevkiinde eski hafriyat alanı üzerinde yaklaşık 100 dönüm olarak planlanan, içerisinde spor ve dinlenme alanları ile kafe ve benzeri mekanların bulunacağı projeyle ilimizin en büyük spor ve yaşam alanlarından biri oluşturulacak.

1-203.jpg

Bilecik Belediyesi Ekim ayı olağan toplantısı gerçekleştirildi.

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleşen Ekim ayı meclisinde 4 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Toplantının ilk gündem maddesinde, Bilecik Belediyesi'nin Yenipazar, Bayırköy, Dodurga ve Vezirhan Belediyeleri ile kardeş kent olmasına oybirliği ile karar verildi.

Bilecik Belediyesi'nin çeşitli iletişim ve bilişim şirketlerine sağladığı alt yapı hizmet bedellerinin ilgili yönetmelikte olduğu üzere uygulanması oybirliği ile kabul edilen ikinci gündem maddesi oldu.

2-193.jpg

Gündemin üçüncü maddesinde, Bilecik Belediyesi'nin dev projelerinden birisi olan Ertuğrulgazi Mahallesi'ndeki eski hafriyat alanı üzerinde yapılması planlanan 'Ertuğrulgazi Spor ve Yaşam Alanı' için ilgili parsellerin satın alınması veya takas yapılması hususunda gerekli işlemleri yürütmek üzere belediye encümeni ile belediye başkanlığına yetki verilmesi oyçokluğu ile kabul edildi. Oylamada, CHP grubunun çekimser kaldığı gözlemlendi.

Son gündem maddesindeyse imar konuları görüşüldü. 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3747 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum